TWINTOPIA


VRIENDINNEN BEZOEK!!

Afgelopen zaterdag 14 oktober, zijn onze vriendinnen (en vriendin-zus) hier in Utopia op bezoek geweest en wat hebben we gelachen! Wij hebben zo erg genoten en natuurlijk tijd vrij gemaakt om foto’s te maken, zodat we deze dag nooit meer vergeten en met jullie kunnen delen.

Vriendinnen bezoek is zeker voor herhaling vatbaar en we missen jullie nu al weer! Tot snel girls. Tot de volgende post. Tot dan. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wil je meer foto’s van ons zien? Kijk dan snel op onze social media kanalen.
Instagram: Twintopia_nl
Facebook: Demi & Fay Burgers

 

 


Sneak peak – HERFST COLLECTIE 

Wij zijn druk bezig om de website helemaal om te bouwen tot nog iets mooiers. Maar dat betekend wel dat wij even geen nieuwe items online kunnen zetten.. En laten wij nou net de Herfst Collectie binnen hebben.. JAMMER, maar wel een reden om jullie alvast warm te maken.

Wij hebben gekozen voor drie kleuren die helemaal in zijn: Okergeel, Rood & Khaki. Natuurlijk hebben wij ook voor het veilige zwart gekozen en grijs kan niet missen in onze collectie.
Ben jij nou heel benieuwd wat de nieuwe items van de Herfst Collectie zijn? Zie hieronder wat sneak peaks en houdt www.utopiawebwinkel.com goed in de gaten. WORDT VERVOLGD..

 


Salsa dansen.

Elke zondag komt Djeyan met zijn danspartner Nathalie en twee andere salsa dansers naar Utopia om ons salsa te leren dansen. Een super leuke ervaring die wij anders nooit hadden gehad.

Op 4 november sluiten wij dit salsa avontuur af met een evenement in Utopia, Latin Night Salsa Avond. Dit wordt een spektakel waarbij wij, de Utopianen een wedstrijd houden en we gezellig met jullie allemaal gaan dansen. Bestel je kaarten op de Utopia Webwinkel of bij Salsa bij Djey.

 


Introductie-reanimatie, met ”docent” Baldr. 

Wij hadden iemand uitgenodigd om hier een EHBO cursus te komen geven, het werd een introductie les over reanimeren. Dit vonden wij echt heel erg interessant en wij willen ook het EHBO-certificaat halen.

Dit kon allemaal zei de docent Baldr, we zouden mailen en dan zou hij een keer terug komen. Hij ging weg en kwam wel héél snel terug. Hij liep namelijk na 5 minuten weer binnen, met een kist……. Baldr is onze nieuwste inwoner!!! WHAT!?

 

 


Senna is onze nieuwe inwoner! Zie hieronder zijn ontgroening…

 

 


Wie moet er blijven, Mel of Senna?

Wij hebben twee hele leuke video’s gemaakt met de twee nieuwe inwoners! Maar wie van de twee vinden jullie dat moet blijven? Kijk snel op ons Utopia Youtube kanaal voor de video’s.

 

 


Dreamdresses!

Op 19 oktober gaan wij met de vrouwen van Utopia uiteten, want wij hebben namelijk de kookwedstrijd gewonnen! Wij worden opgehaald in een limousine en willen er natuurlijk beeldschoon uitzien.

En dat gaat ons zeker lukken, want wij hebben hulp van Sjoukje, Sjoukje van Dreamdresses heeft zulke mooie jurken en zij heeft ons alvast gekleed voor de geweldige avond.

Ben je nou benieuwd hoe we eruit komen te zien? Houd de Courant dan goed in de gaten…

drea

 


Wij willen het Nederlands Tweelingen Register en vooral Yayouk heel erg bedanken voor haar aanwezigheid. Het was voor ons een geslaagd evenement, met geslaagde testen en vooral een hele leuke, gezellige dag!

Yayouk en het Nederlands Tweelingen Register, BEDANKT.  ♥♥

Yayouk Willems kwam namens het Nederlands Tweelingen Register langs bij Twintopia om te helpen bij de tweelingentestjes. Bij het Nederlands Tweelingen Register doen ze onderzoek naar de rol van erfelijke aanleg bij lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier onderzoeken ze bijvoorbeeld waarom de ene persoon sneller depressief is dan de andere en waarom de een de een van sporten houdt en de ander niet.

 

 


Persoonlijke video boodschap!

Altijd al een persoonlijke video boodschap vanuit Utopia willen ontvangen of cadeau willen geven? Omdat iemand, of jijzelf jarig bent, een opkikker kan gebruiken of gewoon omdat je het leuk vindt? Dit kan nu, boek het in de onderstaande link en wij nemen contact met je op! PERSOONLIJKE VIDEO BOODSCHAP

 

 


De Twintest.

Met alle Utopianen hebben wij een tweelingen test gedaan, zo eentje die we ook op Twintopia gaan doen. Ben je benieuwd waarom Demi en Fay zo geschrokken zijn? Kijk dan snel de vlog..

 

 


shutterstock_322012643
Twintopia a.s. zaterdag! Hier moet je bij zijn! Kijk de video helemaal af en misschien win jij wel 2 kaarten voor Twintopia!!!

 

 

 

 


9 September is het zo ver………. TWINTOPIA!!

Het duurt niet lang meer, maar wij hebben een vol programma. Het Nationale Tweelingregister komt naar Utopia, Wendy & Joerik verzorgen de muziek en niemand minder dan Mylene & Rosanne, de winnaressen van het Junior Songfestival in 2013 komen allemaal langs. Dit wil je echt niet missen!!

Er zijn nog kaarten beschikbaar! Iedereen mag komen, ook als je niet van een twee- of meerling bent. We gaan testjes doen, ervaringen delen en het heel gezellig hebben. Dus lijkt het je leuk? Heb je zin in wat gezelligs? Koop je kaarten hier. PS: tweelingen, twee voor de prijs van één. Drieling, 2 voor de prijs van 3 etc.

 

twinTransgender academy

In Utopia hebben wij Noah wonen, Noah is transgender. Hij is van vrouw naar man gegaan. Wij hebben een Transgender academy gekregen hier en zelf ook een transgender avond gehouden.

Deze avonden hebben wij ook gefilmd, dus ben je benieuwd naar de video, kijk dan snel hieronder.

 

 

 

 


De dames hebben de kookwedstrijd gewonnen!

Wij hebben de finale gewonnen en dat betekend dat wij uiteten gaan. In een limousine, mooie jurken, lekker eten en heeel veel gezelligheid!! Als eregast hadden wij de vrienden van onze John en Laura Ponticorvo.

Zie hieronder wat foto’s van de kookwedstrijd, gemaakt door onze altijd vrolijke Edith & Bernard! ♥

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 


Outfit of the markt day!

Dit was op onze eerste markt en hier hadden we de leukste pakjes aan van Guts & Gusto.
Demi heeft hiervoor in deze winkel gewerkt en ze heeft echt een hele leuke tijd gehad! Ook heb je daar super veel mooie kleren. Neem vooral even een kijkje.

Guts & Gusto heb je in Arnhem, Utrecht, Enschede en natuurlijk online: www.gutsgusto.com

1emarkt


VLOG TWINTOPIA – NIEUWE COLLECTIE

De nieuwe collectie van de Utopia kleding winkel van de Twins, voor ieder wat wils. Dus ik zal maar snel kijken als ik jou was!! De nieuwe collectie komt snel online, dus houd www.utopiawebwinkel.com de gaten……….