TWINTOPIA

 


Utopia stopt.

Wow! Wat een heftige week hebben wij achter de rug. Op dinsdag hebben wij allen gestemd. De nominaties waren er weer, iedereen mocht drie stemmen verdelen. De genomineerde waren Chipp, Johan en René. Gisteren op 29 november, zouden er eigenlijk twee nieuwe inwoners binnen komen, waaruit wij zouden gaan kiezen wie er mocht blijven. Diegene mocht kiezen wie van de drie genomineerde naar huis ging. Maar je raad het al, er kwamen geen nieuwe inwoners.

Wij hebben gewacht, onze hoofden sloegen op hol, gespeculeerd en we zijn gek geworden. Waarom kwamen die nieuwe inwoners niet?? Misschien vandaag 30 november dan? Nee ook niet. Shit wat gaat er gebeuren gaat het stoppen? Moeten we allemaal weg? Of komen ze nog?

Om 12:00 hoorde we ”De Stem” hij vertelde ons dat we op de bank moesten gaan zitten, zo gezegd, zo gedaan. Wij zaten met z’n vijftienen op de bank. En hij begon te praten: De drie genomineerde mogen blijven, maar het programma stopt op 1 juni 2018.

WHATTTTT. Iedereen is in schock en we hebben geen idee hoe of wat ons te wachten staat. Het enige wat we weten is dat het stopt en dat het anders zal gaan dan normaal. Geen nominaties meer, niemand wordt meer op de reguliere manier weggestemd. We gaan het doen met deze groep tot eind mei. En wat er allemaal gaat gebeuren en of we er samen uitlopen of alleen…. Dat zal voor ieder een verassing zijn.


It’s throwback time!

In mei toen wij net binnen waren, kregen wij een héél leuk mailtje. Namelijk van Chris, van het blad, For Him Magazine (FHM). Of wij mee wilde doen in de race voor de Top500 mooiste vrouwen van Nederland. Daar hebben wij natuurlijk volmondig JA opgezegd.
En we zijn ver geëindigd ook nog! Demi is namelijk op plek 225 en Fay op plek 224 geëindigd.

Super trots en blij dat we nog zijn, hopen wij dat we volgend jaar weer mogen deelnemen. Zie hieronder het eindresultaat en in deze link het interview die wij hebben gehad.


Throwback beauty time!

Toen wij, de dames van Utopia de kookwedstrijd hadden gewonnen gingen wij uiteten bij John, de chefkok die ons elke week weer hielp.

Maar dat deden wij niet zomaar in een jurk, maar inde jurken van DREAMDRESSES! Nog steeds bekijk ik de jurk met veel bewondering en ben ik heel blij dat ik zo een jurk in mijn kast heb hangen. En zelfs voor de maandelijkse fotokaart hebben wij de jurken gebruikt! Zie de foto’s hieronder

Dreamdresses in Arnhem, is een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een prachtige jurk! Neem vooral een kijkje op de website: http://www.dreamdresses.nl/

drea


Videoclip ‘Strikje’

Op dinsdag 24 oktober kregen wij een berichtje van Marthijn van Ponkers, samen met Diggy Dex hebben zij een nummer geschreven. Bij een nummer hoort natuurlijk een videoclip en die wilde zij graag in Utopia opnemen, met ONS!

Gisteren op 26 oktober kwamen zij met de crew, cast & figuratie naar Utopia om met ons de clip op te nemen. Het nummer gaat over een jongen die naar de saaie verjaardag van zijn vriendin gaat en een heel leuk cadeau  heeft meegenomen, door dat cadeau wordt de hele verjaardag weer leuk. De jarige zijn wij, tweeling Demi & Fay!

Wij houden het nog spannend en gaan niet te veel verklappen, maar wij hebben een toffe dag gehad en heel erg genoten! Deze dag heeft Chipp voor ons vastgeld en daar komt nog een video van en de te gekke videoclip laat nog even op zich wachten..

Zie hieronder de foto’s met de mannen van Ponkers (Marthijn & Jesper), met Diggy Dex en de figuraten!

UPDATE 21-11-2017:

De videoclip Strikje staat online!!!! Benieuwd hoe de clip is geworden? Ga dan snel naar het Youtube kanaal van Ponkers.

 


Etiquette les

Wat voor sommige heel normaal is, voor andere niet, maar wij hebben les gehad over de etiquette van Robert de Gunst.

Robert, bedankt hiervoor hopelijk worden alle inwoners wat bewuster en wat netter in gedrag. http://robertdegunst.com/

cursus

 


Afscheids dubbel date met Noah & Chipp

Op 3 oktober hadden wij de nominaties weer, hieruit kwam dat Noah op de bank zat, hij zat niet goed in z’n vel en we gingen er vanuit dat hij naar huis gestuurd zou worden.
Toen hebben we op 7 oktober gezellig met z’n vieren een sushi date gehad. Dit was heeeerlijk en super gezellig.

Op 9 oktober heeft Noah Utopia verlaten, tot snel lieverd het was gezellig.

 

 


VRIENDINNEN BEZOEK!!

Afgelopen zaterdag 14 oktober, zijn onze vriendinnen (en vriendin-zus) hier in Utopia op bezoek geweest en wat hebben we gelachen! Wij hebben zo erg genoten en natuurlijk tijd vrij gemaakt om foto’s te maken, zodat we deze dag nooit meer vergeten en met jullie kunnen delen.

Vriendinnen bezoek is zeker voor herhaling vatbaar en we missen jullie nu al weer! Tot snel girls. Tot de volgende post. Tot dan. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wil je meer foto’s van ons zien? Kijk dan snel op onze social media kanalen.
Instagram: Twintopia_nl
Facebook: Demi & Fay Burgers

 

 

 


Sneak peak – HERFST COLLECTIE 

Wij zijn druk bezig om de website helemaal om te bouwen tot nog iets mooiers. Maar dat betekend wel dat wij even geen nieuwe items online kunnen zetten.. En laten wij nou net de Herfst Collectie binnen hebben.. JAMMER, maar wel een reden om jullie alvast warm te maken.

Wij hebben gekozen voor drie kleuren die helemaal in zijn: Okergeel, Rood & Khaki. Natuurlijk hebben wij ook voor het veilige zwart gekozen en grijs kan niet missen in onze collectie.
Ben jij nou heel benieuwd wat de nieuwe items van de Herfst Collectie zijn? Zie hieronder wat sneak peaks en houdt www.utopiawebwinkel.com goed in de gaten. WORDT VERVOLGD..

Vanaf vandaag staat onze Herfst collectie online! Wil je een kijkje nemen en misschien wel zeker iets bestellen? Kijk dan snel hier!!  ←←←←←←←

 

 


Salsa dansen.

Elke zondag komt Djeyan met zijn danspartner Nathalie en twee andere salsa dansers naar Utopia om ons salsa te leren dansen. Een super leuke ervaring die wij anders nooit hadden gehad.

Op 4 november sluiten wij dit salsa avontuur af met een evenement in Utopia, Latin Night Salsa Avond. Dit wordt een spektakel waarbij wij, de Utopianen een wedstrijd houden en we gezellig met jullie allemaal gaan dansen. Bestel je kaarten op de Utopia Webwinkel of bij Salsa bij Djey.

 

 


Introductie-reanimatie, met ”docent” Baldr. 

Wij hadden iemand uitgenodigd om hier een EHBO cursus te komen geven, het werd een introductie les over reanimeren. Dit vonden wij echt heel erg interessant en wij willen ook het EHBO-certificaat halen.

Dit kon allemaal zei de docent Baldr, we zouden mailen en dan zou hij een keer terug komen. Hij ging weg en kwam wel héél snel terug. Hij liep namelijk na 5 minuten weer binnen, met een kist……. Baldr is onze nieuwste inwoner!!! WHAT!?

 

 


Shoppen op de Utopia Markt

Elke maand hebben wij in Utopia, de Utopia markt, soms als wij wat centjes overhebben kunnen wij wat leuks kopen. Dit hebben Beau en wij dan ook gedaan op de Utopia Summer Fair.EnjoyFashion

Wij hebben aan de winter gedacht en alle drie alvast een lekkere dikke trui bij Imenjoyfashion gekocht.
Zij hebben geen website, staan wel maandelijks bij ons op de markt en je kunt ze vinden op Facebook @imenjoyfashion. Dus bezoek ze op onze markt of op hun social media.

Ineke & Marja bedankt voor deze heerlijke truien en tot 29 oktober op de Halloween Markt. ♥

 


Senna is onze nieuwe inwoner! Zie hieronder zijn ontgroening…

 

 


Wie moet er blijven, Mel of Senna?

Wij hebben twee hele leuke video’s gemaakt met de twee nieuwe inwoners! Maar wie van de twee vinden jullie dat moet blijven? Kijk snel op ons Utopia Youtube kanaal voor de video’s.

 

 

 


Dreamdresses!

Op 19 oktober gaan wij met de vrouwen van Utopia uiteten, want wij hebben namelijk de kookwedstrijd gewonnen! Wij worden opgehaald in een limousine en willen er natuurlijk beeldschoon uitzien.

En dat gaat ons zeker lukken, want wij hebben hulp van Sjoukje, Sjoukje van Dreamdresses heeft zulke mooie jurken en zij heeft ons alvast gekleed voor de geweldige avond.

Wij zijn uiteten geweest! Het was super gezellig en we voelde ons zooo mooi, we hadden jurken aan van www.dreamdresses.nl  zie hieronder de foto’s.

 

drea

 


Wij willen het Nederlands Tweelingen Register en vooral Yayouk heel erg bedanken voor haar aanwezigheid. Het was voor ons een geslaagd evenement, met geslaagde testen en vooral een hele leuke, gezellige dag!

Yayouk en het Nederlands Tweelingen Register, BEDANKT.  ♥♥

Yayouk Willems kwam namens het Nederlands Tweelingen Register langs bij Twintopia om te helpen bij de tweelingentestjes. Bij het Nederlands Tweelingen Register doen ze onderzoek naar de rol van erfelijke aanleg bij lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier onderzoeken ze bijvoorbeeld waarom de ene persoon sneller depressief is dan de andere en waarom de een de een van sporten houdt en de ander niet.

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Persoonlijke video boodschap!

Altijd al een persoonlijke video boodschap vanuit Utopia willen ontvangen of cadeau willen geven? Omdat iemand, of jijzelf jarig bent, een opkikker kan gebruiken of gewoon omdat je het leuk vindt? Dit kan nu, boek het in de onderstaande link en wij nemen contact met je op! PERSOONLIJKE VIDEO BOODSCHAP

 

 

 


De Twintest.

Met alle Utopianen hebben wij een tweelingen test gedaan, zo eentje die we ook op Twintopia gaan doen. Ben je benieuwd waarom Demi en Fay zo geschrokken zijn? Kijk dan snel de vlog..

 

 

 


shutterstock_322012643
Twintopia a.s. zaterdag! Hier moet je bij zijn! Kijk de video helemaal af en misschien win jij wel 2 kaarten voor Twintopia!!!

 

 

 

 

 


9 September is het zo ver………. TWINTOPIA!!

Het duurt niet lang meer, maar wij hebben een vol programma. Het Nationale Tweelingregister komt naar Utopia, Wendy & Joerik verzorgen de muziek en niemand minder dan Mylene & Rosanne, de winnaressen van het Junior Songfestival in 2013 komen allemaal langs. Dit wil je echt niet missen!!

Er zijn nog kaarten beschikbaar! Iedereen mag komen, ook als je niet van een twee- of meerling bent. We gaan testjes doen, ervaringen delen en het heel gezellig hebben. Dus lijkt het je leuk? Heb je zin in wat gezelligs? Koop je kaarten hier. PS: tweelingen, twee voor de prijs van één. Drieling, 2 voor de prijs van 3 etc.

 

twinTransgender academy

In Utopia hebben wij Noah wonen, Noah is transgender. Hij is van vrouw naar man gegaan. Wij hebben een Transgender academy gekregen hier en zelf ook een transgender avond gehouden.

Deze avonden hebben wij ook gefilmd, dus ben je benieuwd naar de video, kijk dan snel hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 


De dames hebben de kookwedstrijd gewonnen!

Wij hebben de finale gewonnen en dat betekend dat wij uiteten gaan. In een limousine, mooie jurken, lekker eten en heeel veel gezelligheid!! Als eregast hadden wij de vrienden van onze John en Laura Ponticorvo.

Zie hieronder wat foto’s van de kookwedstrijd, gemaakt door onze altijd vrolijke Edith & Bernard! ♥

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 


Outfit of the markt day!

Dit was op onze eerste markt en hier hadden we de leukste pakjes aan van Guts & Gusto.  Demi heeft hiervoor in deze winkel gewerkt en ze heeft echt een hele leuke tijd gehad! Ook heb je daar super veel mooie kleren. Neem vooral even een kijkje.

Guts & Gusto heb je in Arnhem, Utrecht, Enschede en natuurlijk online: www.gutsgusto.com

1emarfkt

 

 


VLOG TWINTOPIA – NIEUWE COLLECTIE

De nieuwe collectie van de Utopia kleding winkel van de Twins, voor ieder wat wils. Dus ik zal maar snel kijken als ik jou was!! De nieuwe collectie komt snel online, dus houd www.utopiawebwinkel.com de gaten……….