TWINTOPIA


Welkom op onze persoonlijke blog, vanaf 16-08-2017 houden wij voor jullie bij wat voor leuks er bij ons gebeurd en wat er in onze Twintopia collectie gebeurd! Wat er op onze social media gebeurd hebben wij te danken aan onze knappe schoonzus Elise,
alle credits voor jou en bedankt voor het bijhouden zuss! ♥

Instagram: @Twintopia_nl @Fay_Burgers  @Demiburgers
Facebook: @Demi & Fay Burgers

Veel lees plezier!

Twinliefs,

Demi & Fay ∞
De Utopia Tweeling ♥

KLIK HIER OM TE STEMMEN

 


HELP ONS EN SHARING IS CARING!! DEEL DEZE FLYER ZOVEEL MOGELIJK IN JOUW OMGEVING OF OP SOCIAL MEDIA. ALVAST BEDANKT JULLIE ZIJN KANJERS EN KOM MORGEN NAAR HET EINDFEEST DAN KUNNEN WE KLETSEN EN DANSEN !! XXXX WWW.UTOPIATV.NL #STEMOPFAY #IKHEBHETHARDNODIG #MAAR6STEMMEN

PS: Zou jij het leuk vinden om voor ons in jouw stad of dorp te flyeren?! Stuur dan een mail naar inwoners@talpa.tv en dan kun jij natuurlijk tegen een vergoeding ons helpen naar de titel!

Lees hieronder snel verder en kijk de video.

Flyer #STEMOPFAY

Deze geweldige flyer is te danken aan www.marktkramen.nl ontworpen door Nicky Ouweneel. Dus wil jij ook een flyer of marktkraam of iets anders dat zij voor je kunnen ontwerpen? Ga naar de website! Marktkramen & Nicky: THANKS ♥


#STEMOPFAY #TWINNINGISWINNING #TEAMFAY #TWINTOPIA

De finale is in volle gang!!! Vandaag (vrijdag 25 mei) hebben wij de positieve stemmen aan elkaar uit moeten delen. Daarbij heb ik (Fay) alleen maar 6 stemmen van Demi gekregen en dat betekend dat ik nu onderaan sta met de minste stemmen …… OMG HEFTIG. Ook niet verwacht, maar goed het is wat het is.

Wij en hopelijk denken jullie er het zelfde over, willen dat wij samen de winst pakken, wij vinden dat er een vrouw moet winnen, wij vinden dat wij samen als Utopia Tweeling er met de titel vandoor moeten gaan.

Vinden jullie dit nou ook?? Ga naar www.utopiatv.nl en stem dan op Fay, zorg ervoor dat iedereen het weet en laat ze op Fay stemmen!!!! Deel het op je social media, onder je vrienden, familie LAAT HET IEDEREEN WETEN. #STEMOPFAY #TWINNINGISWINNING #TEAMFAY #TWINTOPIA 

Wij willen jullie heel erg bedanken, voor jullie support. Die wij altijd hebben gehad, is het niet via de webshop is het via de video’s die jullie kijken of onze blog lezen/bekijken.

Thanks, jullie zijn toppers!!!! ♥♥♥♥♥♥
Instagram: @Twintopia_nl @Fay_Burgers  @Demiburgers
Facebook: @Demi & Fay Burgers


Laatste 5! ♥

Wauw wat een spannend spel, de finale, Utopia is het geworden. Waarin je soms beslissingen moet maken, die niet leuk zijn. Die moeilijk zijn, maar wat moet.

Wij zijn vandaag 24-5-2018 om 12:45 uur live te horen in de uitzending van RTV-Arnhem, benieuwd? Wij zeggen: LUISTEREN!!!!!!!!!!!!!!

DSC03020


UTOPIA’S EINDFEEST, BE THERE!!!!!!

Wij snappen dat jullie waarschijnlijk allemaal al een kaartje hebben, maar heb je die nog niet? Wees snel en koop je kaartje(s) HIERRRRRRRRRRR of HIERRRRRRRRRRR !

Bij zijn is mee maken! TOT DAN X

Opzet flyer Utopia


Cocktail party

Afgelopen maandag zat Demi in de gevarenzone (BOEE!!!), gelukkig heeft ze het overleefd. We hadden een cocktail party voor Demi georganiseerd, we just want to have fun fun fun!


Nagels met Gellak.

Een aantal weken geleden hebben wij een starterspakket aangeschaft bij Pink Gellac. Hiermee kunnen wij nu zelf Gellak aanbrengen op onze nagels. Deze blijft lang zitten en onze nagels groeien er verschrikkelijk hard van! Wij zijn hier super blij mee en kunnen het jullie allemaal aanraden: goede service, snelle levering en heeele mooie nagels. HAPPY US! ♥

Wil jij nou ook zulke mooie nagels? Contact ons na Utopia of haal je eigen starterspakket! https://www.pinkgellac.nl/


IT’SSSSSSSS POLAROID TIME!

 

 


Twintopia collectie

De laatste Twintopia collectie (voor in Utopia) is van start gegaan. En deze keer zijn het geen kleding stukken maar accessoires voor een klein prijsje! Na Utopia zullen wij door gaan met kleding en accessoires. Dus houd ons ook na Utopia goed in de gaten voor de hotste items!

Nu nog bij ons shoppen? Dat kan, klik op de deze link.


♥♥ 13 MEI 2018, MOEDERDAG ♥♥

Hieronder een video van de Utopianen, voor onze moeders. Veel kijk plezier. PS: denk je dat één van onze moeders de video nog niet heeft gezien? TIP ze snel en dan is hun Moederdag hopelijk compleet. ♥ 

MAMSIE WE LOVE YOU THE MOST, YOU ARE A POWERWOMAN 


11/05/2018 happy 8 months anniversary my l♥ve

8maanden


Selfie timeeeeeeee

 


Stembezoek, Chipp & Senna ♥♥♥♥♥

Jeetje, dat was wat. Afgelopen maandag 30 april zijn Chipp en Senna naar Utopia gekomen om ons te helpen met stemmen. Uiteindelijk is Fay samen met Billy in de gevarenzone beland en het zag er naar uit dat Fay naar huis moest..

Niks was wat het leek, Fay mocht blijven. YES YES YES YES YES!!!!! No more words needed. Just look at the beautiful heads of our boyfriends, lovers & bestfriends bye. #HE’SMINE!
PS: Lieffies, we houden van jullie en hou vol, nog maar 26 nachtjes en dan kunnen we weer samen slapen.
Kusje knuffels, jullie #1 lieffies.


FASHION SHOPPEN #UTOPIAMARKT

Op de afgelopen Utopia markt hebben wij niet alleen een tekening laten maken, nee wij hebben ook een beetje geshopt. SORRY NOT SORRY.

Dit hebben wij gedaan bij CALVITO, Fashion & Accessories. Bij Bianca hebben wij een heel leuk setje gekocht!
Maar ook bij YOUR FAVORITE FASHION STORE, I could give up shopping, but I’m not a quitter! Daar hebben wij sieraden geshopt. SCORE!!

Nieuwsgierig? Of ook iets aanschaffen? Dat kan →→→
https://www.facebook.com/calvitiodameskleding
https://www.yourfavoritefashionstore.com/ 

yourfashionstoremarkt april

 


Karikatuurtekenaar Maarten de Bruin

Wij hebben op zondag 29 april de laatste Utopia markt gehad. Wij hebben elke maand weer een leuke markt gehad. En elke markt liepen Demi en ik weer langs Maarten, de karikatuurtekenaar die zowat elke markt bij ons heeft gestaan.

En toen, hebben we toch besloten z’n vette karikatuurtekening laten maken. Maarten heel erg bedankt voor alle keren dat je op de Utopia markt hebt gestaan, en heel erg bedankt voor de mooie tekening! Hij krijgt een speciaal plekje.

Wil jij nou ook z’n tekening? Kijk dan snel op de website https://www.karikatuurtekenaars-nederland.nl/nl/ of stuur Maarten een berichtje!

karikatuurtekenaars

Maarten

 

 


Kingsnight 2018 ϖ

Ook in Utopia vieren wij koningsnacht- & dag. Weliswaar anders dan in de buitenwereld, want dan hadden we lekker een feestje gepakt in Arnhem stad met onze geliefdes. Maar dit was ook heeel gezellig! Kingsnight & day Arnhem, see you next year!

 

 


Throwback Live in de Loods invites Baby Blue


13 maanden Utopia!

Het is vandaag 20-04-2018 en dat betekend dat wij vandaag 13 maanden in Utopia zitten. Dat betekend: feest, piñata en heeel veel confetti! Video & foto’s hieronder!
Thankyou very much; FEEST FIRMA voor de Piñata, de lampionnen & letterballonen!!

feest

 


 


Het Vergeten Kind.

Wij hebben bloed, zweet en tranen gekend. Aan de sieraden die wij hebben gemaakt, de t-shirts die wij hebben geplot, de video’s die wij hebben gemaakt. Daarmee hebben wij veel geld verdiend, leuke dingen mee kunnen doen, ons grootste droom laten uitkomen wij hebben onze ogen kunnen laseren, de pot gespekt noem het allemaal maar op.

Maar toen bleven wij nog met een X bedrag over en wat kunnen we daar voor doen dachten we toen? Wij hebben samen besloten om maar liefst € 3000,- te schenken aan ‘Het Vergeten Kind.’ Zij hebben het harder nodig dan wij en wij hebben altijd al iets goeds willen doen voor anderen op deze manier. Wij willen ook nog graag vrijwilligers werk doen, maar dit komt na Utopia.

HET VERGETEN KIND ZET ZICH IN VOOR DE RUIM 100.000 KINDEREN DIE OPGROEIEN IN GEZINNEN MET MEERVOUDIGE PROBLEMATIEK. DENK AAN VERSLAVINGEN, VERSTANDELIJKE BEPERKINGEN, PSYCHISCHE PROBLEMEN EN/OF LEVEN ONDER DE ARMOEDEGRENS. KINDEREN IN DEZE ZOGEHETEN MULTI-PROBLEEM GEZINNEN ZIJN ERG KWETSBAAR. BIJ RUIM 55.000 GAAT HET ZODANIG MIS, DAT THUISWONEN NIET MEER MOGELIJK IS. ALS KINDEREN VERWAARLOOSD EN/OF MISHANDELD WORDEN, TEKENT DIT HUN VERDERE LEVEN. 

Meer over weten of ook doneren? Kijk dan snel op hun website: https://www.hetvergetenkind.nl/ 

 


De zomer van 2018, wat gaan de Utopianen doen? ↓

 


Mamsie & Bruurrrr

Afgelopen maandag hebben wij bezoek gehad, namelijk van de knapste moeder van de wereld en onze lievelingsbroer!! Zij hebben ons geholpen met de keuze op wie wij gingen stemmen. Polaroid foto’s maken, dat konden wij natuurlijk niet laten haha! Mamsie, Bruur, bedankt voor maandag wij houden van jullie! Dikke kus aan papa, Luna, oma, Elsie, Yara, Lucas, Pippa en natuurlijk de rest 

 


Beautje, WE MISS YOU! ♥

Beau heeft afgelopen dinsdag helaas Utopia moeten verlaten, vandaag zou zij er één jaar zijn. Wij zijn goede vriendinnen geworden de laatste tijd en we missen je! Op maandag hebben we nog lekker samen sushi gegeten, want dat stond op Beau haar beaucketlist! Zie de foto’s hieronder.

 

 


Make-over day!!!

Ben jij benieuwd hoe deze geweldig gezellige dag is gegaan? Wacht dan rustig af, want er komt een video aan… Of wil jij net z’n mooi kapsel? Maak dan snel een afspraak bij Dilex Kapsalon. Thank you Dilek & Volkan! ♥♥

 

 


7 MAANDJES, CHIPP IK HOU VAN JOU (en mis jou)!!!!
SENNA JE BENT M’N LIEFFIE (mis jou)!!!!

 Voor onze lieffie. ♥


Utopia Markt Maart 2018.

Op de afgelopen markt aanstaande zondag hadden wij matching pakjes aan! En niet zomaar pakjes nee een pak met een broek en een jasje met streepjes! (Net zoals op onze aller eerste markt, zie helemaal onderaan onze aller eerste post) De pakjes zijn van goede kwaliteit en de winkel, wáuw je moet echt even een kijkje nemen: www.gutsgusto.com

GUTS&GUSTO, BEDANKT! ♥♥♥♥

 


Personal trainer Rik Breederveld!

Afgelopen zaterdag 24 maart is Rik naar Utopia gekomen. Rik werkt bij Mahorokan Sports Club en wij hadden hem gemaild om ons te trainen dus vanaf nu hebben wij een personal trainer of terwijl we zitten in een Persoonlijk Fitness Traject!

Wij vinden niet dat we moeten afvallen, maar willen heel graag fit worden. Een gezondere levensstijl, wij gaan dan ook 3x per week trainen en hebben een voedingsschema zodat we optimaal resultaat kunnen bereiken.

Rik is een hele aardige en fijne personal trainer om mee te werken, hij legt alles goed uit en we kunnen hem altijd bereiken indien nodig.

Wil jij nou ook een Persoonlijk Fitness Traject? Ga naar https://mahorokan.wordpress.com/ of mail naar PFT@mahorokan.nl

Rik bedankt en tot snel! 

 


22th BIRTHDAY.
Thanks to: https://www.feestfirma.nl/ 

 


Utopia’s Paas Chocolade

Verkrijgbaar op de webshop en special thanks to: https://www.chocolade-paradijs.nl/

 

 


Fotoshoot Utopia kalender

Wij hebben een hele toffe verjaardags kalender gemaakt met z’n allen! Met dank aan Suus! Suus & crew, heel erg bedankt voor de toffe dag, de mooie foto’s en de visagie! ♥

De foto’s hieronder zijn er een klein voorproefje van, wil jij de enige echte Utopia Verjaardags kalender van de laatste Utopianen? Klik dan hier en schaf er één of meerdere aan.


Throwback Polaroids

We ♥ Polaroids! Wil jij nou ook z’on leuke foto? Van een van de Utopianen of van een Couple Goal? Bestel die dan nu op onze website!


25 februari

25 februari, de dag van de markt maar nog veel leuker, de dag van onze 22ste  verjaardag! Maar wat is die in de soep gelopen zeg, Fay op de spoedeisende hulp en Demi alleen in de winkel… BORING! Maar goed we hebben er het beste van gemaakt, maaarrrrrrrrrr wij gaan onze verjaardag nog een keer echt goed vieren dus be prepared voor de foto’s!


Zonder Senna

Het is koud in de boot zonder jou. Ik mis jou maar over 87 dagen zie ik jou weer! XXXX

 


Ogen laseren in Utopia!

 


8/2 Carnaval in Utopia.


Familie bezoek in december ♥♥♥♥♥

Ons vierde en laatste bezoek in Utopia. Dit was een super gezellig middag met Mamsie, Papa, Branco, Luna, Elise en natuurlijk onze pup Pippa! Het gaat goed met ons en we zien jullie weer in juni!  ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥


Crazy monday!


Blue dress friday!

Op eerste kerstdag hebben wij twee onszelf deze hele leuke truien cadeau gedaan. Deze leuke sweaterdresses zijn verkrijgbaar bij Calvitio, zij staan elke maand bij ons op de markt! De schatten. ♥

 

 


De markt

Elke maand is er een Utopia markt zo ook afgelopen zondag, 28 januari. De foto’s staan nu online. Maar wat misschien nog leuker is, is dat de aankomende markt op 25 februari is. Op onze verjaardag dus!! Wil jij nog bij onze verjaardag aanwezig zijn? Koop dan snel je kaartjes.

 

 


I’m with him…

Afgelopen week kwam Shownieuws naar Utopia om Demi & Senna te interviewen over de hele situatie. Zij hadden twee t-shirts meegenomen met I’m with him & I’m with her, dat bracht ons op een idee. Een eigen t-shirt met deze tekst. En deze kun je nu zelf ook bestellen bij ons KOOP ZE HIERRRR.

 


Foute Avond, 13 januari 2018

Op het afgelopen evenement, de Foute Avond heeft Fay veel gefilmd. Dat doet zij natuurlijk niet zo maar, want zij gaat daar een super leuke video van maken die je niet mag missen. Dus houd de kanalen in de gaten!!

 

De video is inmiddels af….. zie hieronder, Twintopia – Foute avond gaat heel fout


New day, new polaroid.

DSC02076

PS: Het Teddy Army Jacket die Fay aan heeft, is verkrijgbaar op onze webshop (hier)..
PPS: Army jacket die Demi aan heeft kun je bestellen op onze webshop (hier)..
PPPS: Je kunt nog steeds z’n gelijke, maar dan unieke persoonlijke polaroid bestellen, ook op onze webshop (hier)..
PPPPS: What’s next in onze collectie? Wat wil jij graag zien in onze collectie? Mail dat naar inwoners@talpa.tv en wie weet voegen wij het toe in onze enige echte Twintopia Collectie (hier)..


‘The Last Shownight’

Op 10 maart 2018 organiseren wij samen met Romy ‘The Last Shownight ‘

The Last Shownight, is het evenement georganiseerd door Romy, Demi & Fay. Op deze avond zullen alle Utopianen voor de laatste keer een showtje geven aan jullie. Hier zit een wedstrijd aan verbonden, maar misschien nog wel leuker aan de avond is dat het een feest avond is.

De avond zal 4 uur duren, waarvan een klein uurtje wij show elementen gaan laten zien. De rest van de avond zullen Johan, Senna & Billy achter de draaitafel staan om jullie de lekkerste muziek te laten horen.

Ook kun je winkelen in de enige echte Utopia winkel, een patatje halen in de Luiffel én wat misschien nog wel belangrijker is, het kan de laatste keer zijn dat je de gezelligheid van de Utopianen kunt ervaren. Want wij zullen allemaal gezellig met jullie dansen & praten.

Wees er snel bij want, het is al bijna uitverkocht en VOL=VOL! Koop je kaarten hierrrrrrrrrr ←←.

Heel graag tot 10 maart! ♥♥

last-show-night-2


TWINTOPIA COLLECTIE.

Vandaag hebben wij weer drie nieuwe items in onze kleding collectie toegevoegd. Namelijk twee heerlijke chill pakken, eentje met hoodie en eentje met een crewneck. Ook zit er tussen de collectie een toffe t-shirt jurk met de tekst: BOY BYE. Score de items nu hier: TWINTOPIA COLLECTIE

 


4 MAANDEN!

Vandaag is het 11 januari 2018, dat betekend dat Chipp vandaag al 4 maanden mijn vriendje is. Dat wil ik vieren met leuke foto’s! Enjoy! XXXX Fay

 

 


Oud & Nieuw in Utopia 

De foto’s zeggen genoeg. Leuk om te zien hoe het op onze social media eraan toe gaat?
Kijk op onze instagram: demiburgers, fay_burgers & twintopia_nl
Kijk op onze facebook: Demi & Fay Burgers
En houd de Twintopia courant in de gaten!

Voor iedereen de beste wensen en een heel gelukkig & gezond nieuwjaar, van ons de Utopia tweeling. Twinliefs van ons naar jullie. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 


Kerst in Utopia

Onze eerste en laatste kerst in Utopia, wat een rollercoaster de afgelopen weken. Er gebeurd zoveel en toch ook weer zo weinig. We weten niet waar we aan toe zijn maar hebben het wel gezellig met deze dagen.

Onze ouders zijn gekomen als kerstman en kerstelf, wat een schock! Maar toch zo fijn en heel gezellig. Ook hebben wij nog een bezoek gehad afgelopen zaterdag 23 december. Wauw weer genoten, de foto’s komen later.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een spetterend nieuwjaar! ♥♥♥♥♥

 


Faux fur!

Lieve lezers van ons,

De geliefde faux fur jassen zijn terug in onze Twintopia collectie! Wees er snel bij want OP=OP! http://www.utopiawebwinkel.com/twintopia-faux-fur-roze.html 

def1.jpg
Twintopia – Faux fur roze

Persoonlijke video boodschap

Wij maken ook nog steeds persoonlijke video boodschappen op aanvraag, voor jullie! Lijkt het jou nou leuk om een persoonlijke boodschap te krijgen, uit Utopia van de Utopianen? Dat zal dan zoiets als hieronder zijn, maar dan nog leuker, langer, meer en gezelliger! Lijkt jou dit nou leuk? Bestel deze dan HIER en dan gaan wij er wat leuks van maken!

 

 


Sneeuwpret!

Op zaterdag 9 december is er zoveel sneeuw gevallen, dat wij niet anders konden dan sneeuwpoppen maken! Het is voor ons zo lang geleden (dat we het niet eens meer weten) wanneer er zo een dik pak heeft gesneeuwd en is blijven liggen. En dit hebben wij natuurlijk vast gelegd, zie de foto’s hieronder.

 


Nieuwe Twintopia collectie.

Aanschouw de nieuwe jassen collectie!! De faux fur hoody en faux fur limited jas!! Helemaal hot en niet te missen in je garderobe! Wees er snel bij, want OP=OP!

Bestel ze nu hierrrrr!


Utopia stopt.

Wow! Wat een heftige week hebben wij achter de rug. Op dinsdag hebben wij allen gestemd. De nominaties waren er weer, iedereen mocht drie stemmen verdelen. De genomineerde waren Chipp, Johan en René. Gisteren op 29 november, zouden er eigenlijk twee nieuwe inwoners binnen komen, waaruit wij zouden gaan kiezen wie er mocht blijven. Diegene mocht kiezen wie van de drie genomineerde naar huis ging. Maar je raad het al, er kwamen geen nieuwe inwoners.

Wij hebben gewacht, onze hoofden sloegen op hol, gespeculeerd en we zijn gek geworden. Waarom kwamen die nieuwe inwoners niet?? Misschien vandaag 30 november dan? Nee ook niet. Shit wat gaat er gebeuren gaat het stoppen? Moeten we allemaal weg? Of komen ze nog?

Om 12:00 hoorde we ”De Stem” hij vertelde ons dat we op de bank moesten gaan zitten, zo gezegd, zo gedaan. Wij zaten met z’n vijftienen op de bank. En hij begon te praten: De drie genomineerde mogen blijven, maar het programma stopt op 1 juni 2018.

WHATTTTT. Iedereen is in schock en we hebben geen idee hoe of wat ons te wachten staat. Het enige wat we weten is dat het stopt en dat het anders zal gaan dan normaal. Geen nominaties meer, niemand wordt meer op de reguliere manier weggestemd. We gaan het doen met deze groep tot eind mei. En wat er allemaal gaat gebeuren en of we er samen uitlopen of alleen…. Dat zal voor ieder een verassing zijn.


It’s throwback time!

In mei toen wij net binnen waren, kregen wij een héél leuk mailtje. Namelijk van Chris, van het blad, For Him Magazine (FHM). Of wij mee wilde doen in de race voor de Top500 mooiste vrouwen van Nederland. Daar hebben wij natuurlijk volmondig JA opgezegd.
En we zijn ver geëindigd ook nog! Demi is namelijk op plek 225 en Fay op plek 224 geëindigd.

Super trots en blij dat we nog zijn, hopen wij dat we volgend jaar weer mogen deelnemen. Zie hieronder het eindresultaat en in deze link het interview die wij hebben gehad.

fotocredits Brendan de Clerq / FHM


Throwback beauty time!

Toen wij, de dames van Utopia de kookwedstrijd hadden gewonnen gingen wij uiteten bij John, de chefkok die ons elke week weer hielp.

Maar dat deden wij niet zomaar in een jurk, maar inde jurken van DREAMDRESSES! Nog steeds bekijk ik de jurk met veel bewondering en ben ik heel blij dat ik zo een jurk in mijn kast heb hangen. En zelfs voor de maandelijkse fotokaart hebben wij de jurken gebruikt! Zie de foto’s hieronder

Dreamdresses in Arnhem, is een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een prachtige jurk! Neem vooral een kijkje op de website: http://www.dreamdresses.nl/

dreagroepsfoto december


Videoclip ‘Strikje’

Op dinsdag 24 oktober kregen wij een berichtje van Marthijn van Ponkers, samen met Diggy Dex hebben zij een nummer geschreven. Bij een nummer hoort natuurlijk een videoclip en die wilde zij graag in Utopia opnemen, met ONS!

Gisteren op 26 oktober kwamen zij met de crew, cast & figuratie naar Utopia om met ons de clip op te nemen. Het nummer gaat over een jongen die naar de saaie verjaardag van zijn vriendin gaat en een heel leuk cadeau  heeft meegenomen, door dat cadeau wordt de hele verjaardag weer leuk. De jarige zijn wij, tweeling Demi & Fay!

Wij houden het nog spannend en gaan niet te veel verklappen, maar wij hebben een toffe dag gehad en heel erg genoten! Deze dag heeft Chipp voor ons vastgeld en daar komt nog een video van en de te gekke videoclip laat nog even op zich wachten..

Zie hieronder de foto’s met de mannen van Ponkers (Marthijn & Jesper), met Diggy Dex en de figuraten!

UPDATE 21-11-2017:

De videoclip Strikje staat online!!!! Benieuwd hoe de clip is geworden? Ga dan snel naar het Youtube kanaal van Ponkers.

 


Etiquette les

Wat voor sommige heel normaal is, voor andere niet, maar wij hebben les gehad over de etiquette van Robert de Gunst.

Robert, bedankt hiervoor hopelijk worden alle inwoners wat bewuster en wat netter in gedrag. http://robertdegunst.com/

cursus

 


Afscheids dubbel date met Noah & Chipp

Op 3 oktober hadden wij de nominaties weer, hieruit kwam dat Noah op de bank zat, hij zat niet goed in z’n vel en we gingen er vanuit dat hij naar huis gestuurd zou worden.
Toen hebben we op 7 oktober gezellig met z’n vieren een sushi date gehad. Dit was heeeerlijk en super gezellig.

Op 9 oktober heeft Noah Utopia verlaten, tot snel lieverd het was gezellig.

 

 


VRIENDINNEN BEZOEK!!

Afgelopen zaterdag 14 oktober, zijn onze vriendinnen (en vriendin-zus) hier in Utopia op bezoek geweest en wat hebben we gelachen! Wij hebben zo erg genoten en natuurlijk tijd vrij gemaakt om foto’s te maken, zodat we deze dag nooit meer vergeten en met jullie kunnen delen.

Vriendinnen bezoek is zeker voor herhaling vatbaar en we missen jullie nu al weer! Tot snel girls. Tot de volgende post. Tot dan. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wil je meer foto’s van ons zien? Kijk dan snel op onze social media kanalen.
Instagram: Twintopia_nl
Facebook: Demi & Fay Burgers

 

 

 


Sneak peak – HERFST COLLECTIE 

Wij zijn druk bezig om de website helemaal om te bouwen tot nog iets mooiers. Maar dat betekend wel dat wij even geen nieuwe items online kunnen zetten.. En laten wij nou net de Herfst Collectie binnen hebben.. JAMMER, maar wel een reden om jullie alvast warm te maken.

Wij hebben gekozen voor drie kleuren die helemaal in zijn: Okergeel, Rood & Khaki. Natuurlijk hebben wij ook voor het veilige zwart gekozen en grijs kan niet missen in onze collectie.
Ben jij nou heel benieuwd wat de nieuwe items van de Herfst Collectie zijn? Zie hieronder wat sneak peaks en houdt www.utopiawebwinkel.com goed in de gaten. WORDT VERVOLGD..

Vanaf vandaag staat onze Herfst collectie online! Wil je een kijkje nemen en misschien wel zeker iets bestellen? Kijk dan snel hier!!  ←←←←←←←

 

 


Salsa dansen.

Elke zondag komt Djeyan met zijn danspartner Nathalie en twee andere salsa dansers naar Utopia om ons salsa te leren dansen. Een super leuke ervaring die wij anders nooit hadden gehad.

Op 4 november sluiten wij dit salsa avontuur af met een evenement in Utopia, Latin Night Salsa Avond. Dit wordt een spektakel waarbij wij, de Utopianen een wedstrijd houden en we gezellig met jullie allemaal gaan dansen. Bestel je kaarten op de Utopia Webwinkel of bij Salsa bij Djey.

 

 


Introductie-reanimatie, met ”docent” Baldr. 

Wij hadden iemand uitgenodigd om hier een EHBO cursus te komen geven, het werd een introductie les over reanimeren. Dit vonden wij echt heel erg interessant en wij willen ook het EHBO-certificaat halen.

Dit kon allemaal zei de docent Baldr, we zouden mailen en dan zou hij een keer terug komen. Hij ging weg en kwam wel héél snel terug. Hij liep namelijk na 5 minuten weer binnen, met een kist……. Baldr is onze nieuwste inwoner!!! WHAT!?

 

 


Shoppen op de Utopia Markt

Elke maand hebben wij in Utopia, de Utopia markt, soms als wij wat centjes overhebben kunnen wij wat leuks kopen. Dit hebben Beau en wij dan ook gedaan op de Utopia Summer Fair.EnjoyFashion

Wij hebben aan de winter gedacht en alle drie alvast een lekkere dikke trui bij Imenjoyfashion gekocht.
Zij hebben geen website, staan wel maandelijks bij ons op de markt en je kunt ze vinden op Facebook @imenjoyfashion. Dus bezoek ze op onze markt of op hun social media.

Ineke & Marja bedankt voor deze heerlijke truien en tot 29 oktober op de Halloween Markt. ♥

 


Senna is onze nieuwe inwoner! Zie hieronder zijn ontgroening…

 

 


Wie moet er blijven, Mel of Senna?

Wij hebben twee hele leuke video’s gemaakt met de twee nieuwe inwoners! Maar wie van de twee vinden jullie dat moet blijven? Kijk snel op ons Utopia Youtube kanaal voor de video’s.

 

 

 


Dreamdresses!

Op 19 oktober gaan wij met de vrouwen van Utopia uiteten, want wij hebben namelijk de kookwedstrijd gewonnen! Wij worden opgehaald in een limousine en willen er natuurlijk beeldschoon uitzien.

En dat gaat ons zeker lukken, want wij hebben hulp van Sjoukje, Sjoukje van Dreamdresses heeft zulke mooie jurken en zij heeft ons alvast gekleed voor de geweldige avond.

Wij zijn uiteten geweest! Het was super gezellig en we voelde ons zooo mooi, we hadden jurken aan van www.dreamdresses.nl  zie hieronder de foto’s.

 

drea

 


Wij willen het Nederlands Tweelingen Register en vooral Yayouk heel erg bedanken voor haar aanwezigheid. Het was voor ons een geslaagd evenement, met geslaagde testen en vooral een hele leuke, gezellige dag!

Yayouk en het Nederlands Tweelingen Register, BEDANKT.  ♥♥

Yayouk Willems kwam namens het Nederlands Tweelingen Register langs bij Twintopia om te helpen bij de tweelingentestjes. Bij het Nederlands Tweelingen Register doen ze onderzoek naar de rol van erfelijke aanleg bij lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier onderzoeken ze bijvoorbeeld waarom de ene persoon sneller depressief is dan de andere en waarom de een de een van sporten houdt en de ander niet.

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Persoonlijke video boodschap!

Altijd al een persoonlijke video boodschap vanuit Utopia willen ontvangen of cadeau willen geven? Omdat iemand, of jijzelf jarig bent, een opkikker kan gebruiken of gewoon omdat je het leuk vindt? Dit kan nu, boek het in de onderstaande link en wij nemen contact met je op! PERSOONLIJKE VIDEO BOODSCHAP

 

 

 


De Twintest.

Met alle Utopianen hebben wij een tweelingen test gedaan, zo eentje die we ook op Twintopia gaan doen. Ben je benieuwd waarom Demi en Fay zo geschrokken zijn? Kijk dan snel de vlog..

 

 

 


shutterstock_322012643
Twintopia a.s. zaterdag! Hier moet je bij zijn! Kijk de video helemaal af en misschien win jij wel 2 kaarten voor Twintopia!!!

 

 

 

 

 


9 September is het zo ver………. TWINTOPIA!!

Het duurt niet lang meer, maar wij hebben een vol programma. Het Nationale Tweelingregister komt naar Utopia, Wendy & Joerik verzorgen de muziek en niemand minder dan Mylene & Rosanne, de winnaressen van het Junior Songfestival in 2013 komen allemaal langs. Dit wil je echt niet missen!!

Er zijn nog kaarten beschikbaar! Iedereen mag komen, ook als je niet van een twee- of meerling bent. We gaan testjes doen, ervaringen delen en het heel gezellig hebben. Dus lijkt het je leuk? Heb je zin in wat gezelligs? Koop je kaarten hier. PS: tweelingen, twee voor de prijs van één. Drieling, 2 voor de prijs van 3 etc.

 

twinTransgender academy

In Utopia hebben wij Noah wonen, Noah is transgender. Hij is van vrouw naar man gegaan. Wij hebben een Transgender academy gekregen hier en zelf ook een transgender avond gehouden.

Deze avonden hebben wij ook gefilmd, dus ben je benieuwd naar de video, kijk dan snel hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 


De dames hebben de kookwedstrijd gewonnen!

Wij hebben de finale gewonnen en dat betekend dat wij uiteten gaan. In een limousine, mooie jurken, lekker eten en heeel veel gezelligheid!! Als eregast hadden wij de vrienden van onze John en Laura Ponticorvo.

Zie hieronder wat foto’s van de kookwedstrijd, gemaakt door onze altijd vrolijke Edith & Bernard! ♥

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 


Outfit of the markt day!

Dit was op onze eerste markt en hier hadden we de leukste pakjes aan van Guts & Gusto.  Demi heeft hiervoor in deze winkel gewerkt en ze heeft echt een hele leuke tijd gehad! Ook heb je daar super veel mooie kleren. Neem vooral even een kijkje.

Guts & Gusto heb je in Arnhem, Utrecht, Enschede en natuurlijk online: www.gutsgusto.com

1emarfkt

 

 


VLOG TWINTOPIA – NIEUWE COLLECTIE

De nieuwe collectie van de Utopia kleding winkel van de Twins, voor ieder wat wils. Dus ik zal maar snel kijken als ik jou was!! De nieuwe collectie komt snel online, dus houd www.utopiawebwinkel.com de gaten……….