Stoomreiniger – het beste schoonmaakalternatief?

 

Stoomreinigers zijn een van de meest effectieve en betaalbare reinigingsmethoden voor thuis, commercieel en industrieel gebruik. Het is het beste alternatief voor chemicaliën in bestrating reinigen en is ontworpen voor eenvoudige meervoudige reiniging met onbeperkte voordelen. Het kan vuil en roet verwijderen en oppervlakken desinfecteren en ontsmetten terwijl het geurtjes rond uw faciliteit deodoriseert.

Stoomreinigers gebruiken geen chemicaliën in het reinigingsproces. Veilig in gebruik. Het is milieuvriendelijk en heeft bewezen effectief te zijn in het verwijderen van vuil en roet, ander giftig afval en allergenen.

Hoe werkt het?

Stoomreinigers zijn krachtige reinigingsmiddelen die werken door water via een warmtewisselaar om te zetten in oververhitte stoom tussen 145C en 180C bij een druk van 4 tot 10 bar, waardoor krachtige fijne waterdeeltjes in het oppervlak doordringen. Oude vodden, vodden en chemicaliën.

Stoomreiniging is ook de beste keuze voor mensen die gevoelig zijn voor chemicaliën. Er worden geen chemicaliën gebruikt. Verwijder chemische resten en geuren tijdens het reinigen en desinfecteren van oppervlakken.

Wat kan een stoomreiniger?

De stoommachine is een veelzijdige reinigingsmachine die voor verschillende reinigingsdoeleinden kan worden gebruikt. Deze reinigingsapparatuur kan:

* Doodt miljoenen bedwantsen en huisstofmijten in beddengoed, kleding, tapijten en stoffering zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

* Perfect hulpmiddel voor autoreiniging en autodetaillering. Een stoomreiniger versnelt het reinigen van het interieur en exterieur van uw auto.

* Verwijder hardnekkige vlekken zoals ingebrande olie uit een in de handel verkrijgbare oven. Herstel apparatuur, gereedschappen en machines. Eenvoudig, efficiënt en veilig transportbanden reinigen.

* Effectief bij het reinigen van tegelvoegen, verwijdert zeepresten, schimmels en meeldauw en doodt ziektekiemen en bacteriën in badkamers. Stoomreiniging is de gemakkelijkste manier om uw badkamer schoon te maken.

* Beste Gum Buster. Nieuwe kauwgomreinigingstechnologie die met succes ongeveer 700 stukjes kauwgom per uur kan verwijderen van de stoep, trottoirs, trottoirs, beton en zelfs op tapijten en onder tafels en stoelen.

* Reinig, desinfecteer en desinfecteer zonder chemicaliën. Het is het beste reinigingsalternatief dat tijd, arbeid en chemische kosten bespaart.

Stoomreinigers vergemakkelijken reinigingsprocedures in huizen, horecagelegenheden, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven en kinderopvangcentra, productie- en voedselverwerkende fabrieken, en industriële en machines. Wanneer je moet schoonmaken, pak je gewoon de Tecnovap-stoomreiniger en hij werkt snel en effectief op alle oppervlakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *