Hoe een professionele schilder in te huren

 

Stap 1 – Bepaal welke delen van het huis u wilt laten schilderen. Bent u op zoek naar een kleinere klus, heeft u een verbouwingsproject waarvoor u een schilder wilt inhuren? Deze factoren kunnen een grote rol spelen in waar u besluit te kijken.

Stap 2 – Bekijk alle projecten die de moeite waard zijn om te voltooien voorafgaand aan de verfbeurt. Dit kan van toepassing zijn op huizen die gipsplaatreparaties, vervanging van vormen of nieuwe deuren nodig hebben. Als deze taken voorafgaand aan een verfbeurt zijn voltooid, zal de behoefte aan revisies later aanzienlijk worden verminderd.

Stap 3 – Zoek uit welke kleuren en welk type vakschilder u precies wilt gebruiken. Verfkaarten zijn te vinden bij de meeste grote bouwmarkten en verfwinkels. Neem de tijd om een paar voorbeelden te pakken en met verschillende schema’s te spelen.

Stap 4 – Er zijn veel manieren om een schilder te vinden. Vraag rond bij vrienden en familie of zoek online naar lokale aannemers. Lees beoordelingen en controleer referenties. Zodra je een solide lijst hebt, neem je contact op met verschillende kandidaten en vraag je offertes op.

Stap 5 – Laat een paar kandidaten naar de locatie komen om te inspecteren en gebied en een nauwkeurige schatting te geven. Zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van dezelfde specificaties met betrekking tot de taak, zoals het aantal kamers, de buitenkant, het aantal jassen, enz.

Stap 6 – Nadat u elke aannemer hebt ontmoet, evalueert u alle informatie en neemt u uw beslissing. Baseer uw keuze op factoren zoals staat van dienst, prijs en uw algehele indruk. Over het algemeen, ga met iemand die u denkt te kunnen vertrouwen, terwijl u de beste service biedt. U kent het oude gezegde “je krijgt altijd waar je voor betaalt”….

Stap 7 – Schets een contract waarin het werk wordt gespecificeerd dat zal worden voltooid, de kosten, betalingen, startdatum en de tijd die nodig is om de taak te voltooien. Zorg ervoor dat u naast het aantal lagen ook de verfmerken en de kleuren vermeldt die zullen worden gebruikt. Ook schilders moeten verantwoordelijk worden gehouden voor het opruimen. Wees grondig en direct. Verwacht nooit zomaar dat er iets in zit.

Stap 8 – De laatste stap is de voorbereiding. Zorg ervoor dat u alle bezittingen zoals meubels en andere voorwerpen uit de te behandelen gebieden verwijdert en schoon, schoon, schoon maakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.