Himalayan Rock Salt Air Purifying Lamp Review – Wil je stress bestrijden?

In deze dagen van drukke levensstijlen zijn natuurlijke kristallen lampen uit de Himalaya een geweldige oplossing. Zelfs medische experts hebben beweerd dat ze dit medicijn gebruiken om depressie, slapeloosheid en stress te verlichten. Het neutraliseert ook positieve ionen in de lucht en geeft gezonde negatieve ionen vrij, wat nuttig is voor mensen die lijden aan allergieën, roos, astma en bloeddruk. De hedendaagse elektronica zendt positieve ionen uit die ons lui en moe maken, en lampen overwinnen dit. Deze prachtige lamp verwijdert ook sigarettenrook, zuivert de lucht en creëert een gevoel van rust en welzijn. Bij gebruik op kantoor hebben werknemers ontdekt dat het zeer effectief is om van de “middagdipje” af te komen, omdat het de neiging heeft om hun energie te verhogen.

De lampen zijn met de hand gesneden uit grote stukken steenzout, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. Gevonden in de uitlopers van de Himalaya 250 miljoen jaar geleden, varieert de doorschijnende kleur van dit steenzout van gebroken wit tot roze, abrikozen en sinaasappels. Het wordt voornamelijk geproduceerd in Iran en Pakistan. Een grote mandlamp gevuld met stenen wordt vaak gebruikt in de woonkamer, en een kleine lamp wordt gebruikt als nachtlampje of een kamer die een rustige sfeer wil, zoals een eetkamer of familiekamer. Het wordt ook vaak gebruikt in kinderkamers omdat het een kalmerende werking heeft en kinderen goed laat slapen. Ze hebben een warme, uitnodigende gloed en dienen altijd als gespreksonderwerp. Van stenen worden ook kandelaars gemaakt met theelichtjes.

Consumenten hebben ontdekt dat Prachtigelampen.nl geweldige cadeaus maakt. Ze zijn uniek in het bieden van natuurlijke schoonheid en vele gezondheidsvoordelen. Je kunt het zo lang dragen als je wilt, en hoe vaker je het draagt, hoe effectiever het is. Ze worden meestal geleverd met lampen van 15 watt en kunnen worden vervangen door gekleurde lampen voor meer schoonheid.

Consumenten houden ook van het feit dat de prijs zeer redelijk is in vergelijking met de kosten van standaard ionisatoren. Het niveau van ionisatie dat ze genereren is vergelijkbaar met het niveau dat wordt ervaren in watervallen, stranden, rivieren, bomen en bergen, waardoor mensen in een ontspannen, opgewekte stemming komen.

Ze zijn meestal 7 tot 12 inch groot en de kleinere hebben houten sokkels. Plaats er een in de buurt van uw computer om het elektromagnetische veld tegen te gaan en voel de stress verdwijnen. Het is ook bekend dat ze de bijwerkingen van schimmel bestrijden. Zoals je kunt zien is deze lamp mooi en natuurlijk.
Manier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *