Harteraad voor een goede daad!

Over Harteraad

Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen. Er zijn veel mensen zoals jij. Meer dan een miljoen mensen met hart- en vaataandoeningen. Ineens ben je patiënt. Maar je bent vooral wie je bent. Ook al moet je sommige dingen aanpassen in je leven. Net als de mensen die het dichtst bij je staan. Harteraad begrijpt dat en helpt om verder te komen.

Harteraad brengt naasten met elkaar in contact.
Harteraad zorgt voor het terugdringen van het wisselen van medicijnen om niet medische redenen.
Harteraad inventariseert de beschikbaarheid van telebegeleiding.

Samen met Harteraad

Wij hebben onlangs samen met Harteraad één van hun leden ( Wesley ) in het zonnetje gezet. Wesley is een trouwe kijker & supporter van Utopia, wij als Utopianen wilden graag wat voor hem terug doen. Via de ouders van Wesley ben ik bij Harteraad terecht gekomen en hebben wij zo stiekem mogelijk een verrassing moeten inplannen. Al Wesley zijn vrienden werden op de hoogte gesteld en moesten dit ook voor hem geheim houden. 8 April is het dan zo ver. Wesley vertrok van huis om een ritje te maken met de auto, al gauw kwamen ze erachter waar ze naar toe gingen. Eenmaal op bestemming aangekomen zag Wesley zijn vrienden en kwamen ze samen het Utopia terrein op. Hier hebben de Utopianen ze warm ontvangen. We hebben heerlijk samen gezeten in het zonnetje! Nadat we even hebben gezeten en gegeten kregen Wesley en zijn vrienden een rondleiding op het terrein. Wij hebben enorm genoten van het gezelschap van Harteraad!

Wij willen Harteraad enorm bedanken, niet alleen voor de dag die wij met jullie hebben doorgebracht maar vooral waar jullie je voor in zetten! Jullie betekenen iets voor de mensen met een hartaandoening, zij voelen zich even geen patiënt en dat is heel wat waard! BIG UP THE GOOD WORK!

Dankjewel HarteraadHarteraad