EINDFEEST: THE FINAL COUNTDOWN

26 mei 2018, het eindfeest van Utopia. Wil jij met ons na 4,5 jaar Utopia feestend afsluiten en afscheid nemen van de mooie plek waar zoveel mensen hebben gewoond, zoveel liefdes zijn ontstaan, zoveel ruzies zijn geweest en zoveel feesten zijn gevierd, ben er dan bij! Want van 14.00 tot 22.00 is Utopia een festivalterrein. Op deze dag kun jij genieten van de laatste keer luifel, de laatste borrel met je favoriete Utopiaan en luisteren naar diverse Nederlandse artiesten. Net zoals het einde van Utopia, de finale, wordt deze avond spectaculair. De eerste kaarten zijn nu verkrijgbaar voor 50 euro via deze link: Tickets eindfeest Utopia

We hopen jullie op deze dag allemaal voor de laatste keer te ontmoeten in Utopia en te kunnen bedanken voor zijn/haar support de afgelopen jaren, tot dan!