UITVERKOOP UTOPIA SPULLEN IS GESTART

DE UITVERKOOP IS GESTART! Aanstaande vrijdag tijdens live in de loods is onze winkel geopend. Dit is dus de eerste kans om onze geselecteerde producten te kopen en direct mee naar huis te nemen. Denk aan onze kerstverlichting, decoratie, meubels en andere hebbedingetjes. Dus heb jij zin om onder het genot van een drankje, een hapje en gezellige muziek, te neuzen tussen onze spullen?| Ben er dan bij als jij de meest populaire artikelen uit Utopia in je bezit wil hebben. Heb jij een specifieke product vraag, stuur dan een e-mail naar inwoners@talpa.tv

BABY BLUE verzorgt de muziek en de sfeer tijdens LIVE IN DE LOODS muziek, het dak gaat eraf!!

Koop hier je toegangsbewijs: http://www.utopiawebwinkel.com/evenementen/vrij-23-maart-live-in-de-loods/

Live in de Loods - baby blue