Terugblik op het Utopia Huwelijk

Afgelopen woensdag 7 maart was het eindelijk zover.

Het veel besproken Utopia Huwelijk tussen Anna en Baldr was een feit.

Bijna alles verliep volgens plan behalve…. Jawel, Baldr’s trouwpak.

Omdat er iets niet goed was gegaan met de post kwamen weer de mensen van Jansen en Jansen uit Boxmeer snel naar Laren om de dag te redden. Net klaar met aankleden in het door Jansen en Jansen geleverde reserve pak kwam alsnog mijn trouwpak binnen. (NET OP TIJD)

Gelukkig zijn deze dagen helemaal niet stressvol dus….. 😊

Dit is al de 2e keer dat de lieve mensen van Jansen en Jansen mij zo goed hebben geholpen en dit is zeker het benoemen waard. Zonder jullie had ik nooit zo’n mooie dag kunnen hebben. Duizend maal dank aan het lieve team bij Jansen en Jansen te Boxmeer.

Als iemand ooit opzoek wil gaan voor een geweldig mooi pak dan zou ik hun zeker aanraden.

Dank en hulde aan iedereen die zo goed heeft meegeholpen om deze dag tot een succes te maken.