Linda & Beau trekken een laatste sprintje voor de 40.000 handtekeningen!!

UPDATE (23.43): We zijn alweer 9 uur aan het lopen en we gaan nu de nacht in. We zitten op 36.504 handtekeningen!! We gaan daarom door tot morgenochtend. Blijven jullie ons steunen? Dan lopen wij nog even door…En blijf ons volgen via de streams natuurlijk! :D


WAUWWW, we zitten al op de 34.000 handtekeningen. Iedereen die de tijd heeft genomen om een handtekening te zetten op petitie24.nl, BEDANKT!! Maar we zijn er nog lang niet, we gaan door om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Daarom lopen Linda & Beau vandaag minstens 8 uur lang op de loopband. Ze wisselen elkaar om het half uur af. Ze zijn gestart om 15.00 met een beginstand van 33.440. Het liefst gaan ze 24 uur door! Bij elke 150 handtekeningen komt er een half uur bij dat ze langer zullen lopen. Op dit moment zullen ze lopen tot 00.30 (update 17.15)

Wil jij dat Utopia doorgaat? STEUN ONS in de strijd om de situatie bespreekbaar te maken! En vraag ook vooral je buurvrouw, je neef, je nicht, de buurman van je oom, de tante van je moeder, de overgroot oma van je oppaskindje, je oud lerares van de basisschool, noem maar op, om ook een handtekening achter te laten op;

https://www.petities24.com/signatures/utopia_moet_blijven/

Bij de 40.000 handtekeningen (als ze dan nog lopen), zal Beau een uur gaan rennen.