Onze vernieuwde sportschool by Helisports!!!

 

Toen bas Utopia verliet heeft hij de Utopianen laten pitchen om aan Utopia te bouwen. Ik pitchte voor een verbouwing van de sportschool. Na een paar dagen hard werken is hier dan ook het resultaat. Zonder Helisports hadden wij nooit onze sportscool kunnen uitbreiden en kunnen professionaliseren. Wilt u thuis ook graag sporten? Helisports heeft alles voor binnen en voor buiten!

Lets go!

https://www.helisports.nl/

 

Bent u op zoek naar fitnessapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als fitnessprofessionals houden we ons al meer dan 15 jaar bezig met het importeren en verkopen van crosstrainers,hometrainersloopbandenroeimachineshomegymskettlebells en vele andere soorten kracht- en fitnessapparatuur, voor thuis en zakelijk gebruik.