DE CARAVAN IS VERKOCHT!

Droom jij ervan om de enige echte UTOPIA caravan in je bezit te krijgen? Dan is dit je kans. De eerste caravan uit Utopia is namelijk te koop. Hij is volledig gerenoveerd. Inclusief handtekeningen van alle inwoners die op dit moment in Utopia wonen met graffiti design van oud inwoner Boyd. Bas heeft meer dan 850 dagen in Utopia gezeten en de caravan heeft dus in het middelpunt gestaan van vele Utopiaanse verhaallijnen. Nu is je kans om deze caravan (exclusief matras, krukje & accessoires) in je bezit te krijgen, zodat je Beau op weg helpt naar haar gewenste B & B verblijf. Wil jij een bod uitbrengen of eerst een keer komen kijken, stuur dan een e-mail naar inwoners@talpa.tv en wie weet is de caravan binnenkort van jou!

http://www.utopiawebwinkel.com/te-koop-caravan-van-bas.html

caravan1 (1)caravancaravan2