De UTOPIA SUMMER FAIR

De afsluiting van de zomer, volgende week zondag 24 september in Utopia. Het lijkt wel of de herfst al is begonnen maar in Utopia is het nog zomer en dit seizoen willen we graag zonnig af gaan sluiten met alle bezoekers aan de fair. Jullie zijn natuurlijk benieuwd wat we voor jullie in petto hebben, dus bij deze een korte sneak peak;

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook op de summer fair veel leuke standhouders gevonden die de mooiste producten komen aanbieden. Anders dan anders hebben we een aantal foodtrucks op ons terrein. Onze Utopiaan Linda zal in een foodtruck haar gerechtjes aanbieden. De arretjescake en de hapjes van Madi zullen niet ontbreken! Billy zal op de dag van de fair een schilder/spetter workshop aanbieden. Het is ook mogelijk om je eigen kleding te laten bespetteren. Dus wie weet ga jij wel naar huis met een echt ‘Billy’ schilderij wat je zelf hebt gemaakt.

Noah en Jacco hebben de opening van Bloem & Bollen, waar je op de dag van de fair een boeketje kunt maken of meenemen, maar ook de bloembollen zijn verkrijgbaar. Beau is bezig met haar bucketlist in Utopia en wil graag de wens van iemand laten uitkomen. Dus ken jij iemand die je in het zonnetje wil zetten, een hart onder de riem wil steken of iemand die ontzettend graag een keer een Utopiaan wil ontmoeten, dan is dit mogelijk. Beau kiest één wens uit om die in vervulling te laten gaan. Chipp zou ontzettend graag willen tatoeëren, maar daarvoor moet eerst geoefend worden. Mede mogelijk gemaakt door www.suzysrainbowdreams.nl

Chipp zal dus tijdens de fair ‘bodypaint’ tekeningen (onder leiding van een expert) zetten. Wil jij een mooi handgemaakte tekening, kom dan langs bij Chipp. Leuk voor jong en oud! De twins staan gewoon weer in de winkel, maar gaan daarnaast ook een vlog maken op deze dag. Dit gaan ze doen samen met een bekende vlogger, wie dit is? Dat merken jullie zondag. Onze beautyqueen Madilia is niet weg te slaan uit de schoonheidssalon. Het is nog een verrassing of zij daar zal staan met een beautyexpert. Wel kunnen we vertellen dat je bij Madi een workshop handmassage kunt doen. Heerlijk ter ontspanning op zo’n nazomer dag. José onze nieuwe aanwist gaat als een speer met de rijstkorrelkettings. Altijd al benieuwd geweest hoe ze deze maakt? Dan is dit je kans, volg bij haar een workshop rijskorrelketting maken en neem je eigen ketting direct mee naar huis. Bij Baas beach zijn de heerlijke smoothies te verkrijgen en misschien maakt hij nog wel een cocktail voor je. Maar fris of een biertje is ook te verkrijgen. Romy, de kapster in Utopia, gaat alle vrouwen (jong en oud) een krulworkshop aanbieden. Als je je afvraagt hoe wij hier wel eens lopen met mooi gekruld haar, dat is het werk van Romy. Dus wil jij met mooie krullen het Utopia terrein verlaten, ga op zoek naar Romy met de krultang. Mediteer-René staat zondag voor jullie klaar om weer helemaal opgeladen en ‘zen’ de herfst te beginnen. Hij geeft een meditatie workshop, maar staat daarnaast ook bij de bar om iedereen van drankjes te voorzien en zal ook nog een paar nummers spelen op zijn gitaar. Johan is als vliegende keep overal inzetbaar en kan je alles vertellen over zijn hout creaties die hij al heeft gemaakt in Utopia. Cemal verzorgt zoals altijd de rondleidingen en neemt jullie mee in een verhaal over de geschiedenis van Utopia en laat de bekendste plekjes zien. Natuurlijk zijn de polaroid foto’s ook weer te verkrijgen en dit keer hebben we zelfs een Utopia photo wall.

Heb jij daarnaast een brandende vraag, iets wat jij altijd al hebt willen vragen aan de Utopianen? Dan is dit je kans. Stuur jouw vraag naar inwoners@talpa.tv en wie weet wordt jou vraag beantwoord tijdens de Q & A (questions and answers).

Aan de workshops zijn verschillende kosten verbonden. Vraag tijdens de fair bij de Utopiaan naar meer informatie.