Bloem&Bollen

Tot op heden hadden we altijd de carport die eigenlijk nooit echt gebruikt werd. Tot afgelopen maandag. De carport is vorige week voorzien van een deur en een raam en er was een nieuwe ruimte gecreëerd. Toen was het de vraag wat het zou worden, er kwamen meerdere ideeën wat er met de carport zou gaan gebeuren. Het zou een hostel kunnen worden, een huisje voor Beau, een sauna, een wasserette of een bloemenwinkel. Maandagmiddag om 14 uur was het zover iedereen die een idee had mocht dit met de groep delen en zo werd er besloten wat we er mee zouden gaan doen. Al snel werd duidelijk wat het zou gaan worden  namelijk een……………….. BLOEMENWINKEL. Jacco en Noah zijn meteen aan de slag gegaan om er iets moois van te maken en zullen dan ook open gaan op 24 september.  In de bloemenstal zal u de mooiste bloemen en planten vinden, maar ook bloembollen. Verder hebben we nog ruimte voor de Utopia geurwaxjes en de Jam van Linda. Jacco zal er voor zorgen dat er bosje tulpen te koop zijn, en Noah zal u alles kunnen vertellen over de verschillende bloembollen en wanneer die te planten.