Twintopia Prijsvraag

Aanstaande zaterdag 9 september, wil je komen maar heb je nog geen kaartje gekocht?! Bekijk de video, luister goed naar de prijsvraag en stuur je antwoord naar inwoners@talpa.tv

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Aanstaande zaterdag 9 september is Twintopia een veel belovende dag. Op deze geweldige dag staan de twee- en meerlingen in het zonnetje, maar iedereen die het leuk lijkt mag natuurlijk langs komen. Er zijn optredens van Wendy & Joerik een twee-eiige tweeling, de tweeling Rosanne & Mylene komen gezellig langs en ook zal het Nationale Tweelingen Register er zijn.

We gaan verschillende tweelingentesten uitvoeren, we kijken onder andere naar uiterlijk, gedrag en innerlijk. Maar ook doen we een testje op balans, lenigheid en kracht. Dit is een wedstrijdje dus er zal aan het einde van de dag ook een prijs worden uitgereikt.

We zullen een rondleiding geven over het gehele Utopia terrein, de winkel is open, u kunt ene drankje halen bij de bar en natuurlijk niet te vergeten De Gooische Luiffel is open voor een lekker frietje.

Al met al wordt het een hele gezellige middag voor tweelingen, niet tweelingen en voor jong en oud. Dit wil je niet missen. De laatste kaartjes zijn nog te koop en tweelingen zijn 2 voor de prijs van 1!

Voor meer informatie mail gerust naar inwoners@talpa.tv t.a.v. Twintopia.

Hopelijk zien we jullie aanstaande zaterdag bij Twintopia in Utopia.

Twinknufs,

Demi & Fay ♥♥♥