Bootcamp!

De eerste bootcamp aan Utopianen is gegeven door Beau & Cemal! Benieuwd erna? Kijk dan de onderstaande video ze hebben er een mooie vlog van gemaakt!

En nu ook inclusief de eerste reacties van onze bootcampers;

DSC02643

Lieke:

Ik ging met gezonde tegenzin heen, maar eenmaal bezig vond ik het wel echt heel leuk! Op de terug weg naar huis had ik ook echt een voldaan gevoel.. top bootcamp! De spierpijn is goed te voelen maar weerhoud me niet om nog een keer te gaan. 

Glenn:

Van te voren was ik best zenuwachtig omdat je niet weet wat je te wachten staat. Maar wat is het een super leuke ervaring om met een groep te trainen. Je wordt opgepept door iedereen en het sleept je zo door de training heen. De voorbereiding was top, jullie wisten precies wat jullie voor training zouden gaan doen en de mede inwoners deden super goed mee. Zeker voor herhaling vatbaar!

 Ankie:

Ik vond het super leuk om te doen. Het was voor mij al een tijdje geleden dat ik zo intensief aan het sporten was, terwijl ik zelf les op gegeven. Dit voelt zo goed dat ik zeker 2 keer per maand wil komen sporten. De sfeer was goed en de les was goed voorbereid. 

Ook een keertje mee bootcampen met de Utopianen? Mail dan nu naar inwoners@talpa.tv