BAAS BEACH INVITES 538!

Beste lezer,

De invulling van Baas Beach op 19 augustus is bekend! Ivo en Daniel van DE AVONDPLOEG van RADIO 538 komen er een feest van maken! Ook zal er een paaldanswedstrijd zijn tussen de inwoners! In de weken naar het feest toe zal er heel veel geoefend moeten worden om een spetterende show te geven! We krijgen 2 keer per week 2 uur les en er zal hier een paal komen waar we iedere dag kunnen oefenen!

Dit jaar zijn we in mei al lekker verwend met mooi weer, helaas waren juni en juli wat minder. MAAR!! Augustus belooft een prachtmaand te worden! Dus wees er snel bij, de kaarten gaan al hard! En alle lady’s krijgen een cocktail van het huis!

Het evenement zal 19 augustus plaatsvinden van 18:00 tot 22:00.
16+
Rookwaar toegestaan
Kaartjes zijn hier te koop!

weersverwachting