Zitzakken ontworpen door Billy.

Billy is een samenwerking aangegaan voor unieke zitzakken. Jij kan nu ook deze zitzak krijgen via:

https://www.vouchervandaag.nl/Drop-en-Sit-design-zitzak-zitzakken

 

 

 

Drop & Sit design zitzak

In deze Drop & Sit lounge zitzak kun jij voortaan heerlijk wegzakken. Even lekker tot rust komen is iets wat we allemaal af en toe nodig hebben. Je kunt de zitzak zowel binnen als buiten gebruiken. Ideaal! Ze geven een goede ondersteuning en zitten hierdoor extra comfortabel. Wat allemaal mogelijk gemaakt wordt door de speciale vulling. Hiermee creëer je een echt zitzak gevoel. Een ‘Special Edition’ die ontworpen is door kunstenares Billy. Je bestelt een design zitzak al slechts voor 34,99. 

Collectors item

Plof heerlijk neer op deze uiterst comfortabele zitzak. Het geeft een rustgevend gevoel waarbij je heerlijk wegzakt en kunt relaxen. Dit exemplaar is wel heel bijzonder, want dit is er één die je hierna niet meer terug zult vinden, dus echt een collectors item! Deze speciale uitvoering is ontworpen door kunstenares Billy.

De zitzakken zijn vervaardigt uit hoogwaardig materiaal, dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Je kunt dus overal waar je wilt heerlijk luieren op de zitzak, die tevens ook nog erg makkelijk schoon te maken is. Je kunt de zitzak rechtop zetten waardoor je er comfortabel in kunt zitten. Wil je er liever in liggen? Dan schud je de zitzak even op, leg hem plat neer en je hebt de perfecte loungeplek. Dus zorg ervoor dat je klaar bent om te genieten terwijl je naar de TV kijkt, chillen met vrienden of om er heerlijk op te relaxen in de tuin, terras, of balkon.

Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig Nylon. De vulling is gemaakt van gerecyclede polystyreen balletjes, dus ook nog eens milieuverantwoord!
Verkrijgbaar in de afmeting: 100 x 150 cm en in verschillende prints.