Chipp voelt zich weer een gelukkig man!!

Chipp kwam negen dagen geleden binnen met een beachlook kapsel, hij was er wel blij mee, maar de twins gingen er toch wat aan doen.

Zij hadden in de vlog afgesproken om zijn haar weer bruin te verven, dit liep uit tot zwart… Chipp was hier erg verdrietig over en droeg alleen nog maar een muts. Nadat Demi & Fay met Chipp op date waren geweest hadden ze als verassing voor hem ook nog een kapster geregeld.

En daar was ze dan.. Gisteren, 19 mei kwam ze binnen lopen. Prescilla Regeling van Arti Hair, de redster in nood!! Prescilla heeft Chipp weer een gelukkig man gemaakt, ze heeft namelijk zijn haar ontkleurd, er een bruine verf ingedaan én ook nog eens in model geknipt. Chipp heeft dus weer bruin haar, hij straalt als de zon en is daarbij ook nog eens een lekkerding.

Via deze weg willen wij Prescilla van Arti Hair nogmaals bedanken voor deze super redding! Zie hieronder de voor én na foto’s.

 

DSC02068 (2)DSC02071 (2)DSC02073 (2)