Steun Arijanne!!

Beste lezer,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben wij hier bezoek gehad van Peggy-Sue en Arijanne. Arijanne is verslaafd en heeft veel in haar leven meegemaakt. Ze is vaak naar een afkick kliniek geweest om af te kicken van haar verslaving maar steeds keerde ze terug in haar oude situatie waar drinken en gebruiken ‘normaal’ was.

Daarom ben ik blij dat wij daar een verschil in kunnen maken! Arijanne had zich aangemeld voor Utopia maar dat ging niet door omdat ze in actieve verslaving was. Op deze manier kan ze als gast verblijven in Utopia.

Hierdoor is haar kans om clean te blijven en haar leven helemaal om te gooien groot. Ze zal niet meer terugkeren naar de situatie die haar kapot maakt. De situatie waarin ze zichzelf kapot maakt.

Arijanne heeft het zwaar, heel zwaar. Ze is in goede handen maar ze heeft het zwaar. Het zou geweldig zijn wanneer ze terug komt uit Thailand en Utopia in stapt dat onze hele tafel, kamer, loods of terrein vol hangt met jullie steunbetuigingen!

Jullie kunnen jullie steunbetuigingen sturen naar:

Utopia t.a.v. Arijanne
Amersfoortsestraatweg 115
1251AV Laren

 

X Bas