Ronnie & Jasper in Utopia

Vandaag heeft Utopia bezoek gehad van niemand minder dan Ronnie & Jasper.
Deze 2 jongens wilde graag op onze uitnodiging ingaan om hun verhaal te komen delen.

Zij de afgelopen 2 weken overal in het nieuws gekomen nadat zij na een avond stappen HAND IN HAND richting huis liepen in Arnhem om vervolgens door meerdere jongen in elkaar te worden geslagen vanwege hun geaardheid.

Net als heel veel andere Nederlanders zijn wij HAND IN HAND gaan staan om tegengeluid te geven aan homogeweld. Ook hebben wij als Utopianen en samenleving nog meer tegen geluid gegeven door onszelf te schilderen met de regenboogkleuren en hebben we onze LIEFDESBRUG deels geverfd.

Zij hebben vandaag hun verhaal verteld en samen hebben we de liefdesbrug onder handen genomen.

Wij willen de jongens bedanken voor hun komst en steken hen een hart onder de riem…