Kookwedstrijd Boyd VS Billy

In de maand Juli gaan Boyd & Billy de strijd aan op culinair gebied! Een heuse kookwedstrijd zal gehouden worden in Utopia. Dit zal elke donderdag in Juli plaatsvinden op de akker. Team Boyd bestaat uit alle mannelijke inwoners van Utopia en team Billy zal bestaan uit alle vrouwelijke inwoners van Utopia. Dit belooft een leuke strijd te worden die professioneel word aangepakt met masterclasses van een echte top-chef!

 

Er zullen elke donderdag maar een aantal beschikbare plaatsen zijn.

Wil jij kans maken om erbij te zijn? Stuur dan een mail en de gewenste datum naar : Inwoners@talpa.tv en wie weet nodigen wij jou uit om hier bij te zijn!

 

Data Kookwedstrijd Boyd VS Billy

  • Donderdag 6 Juli
  • Donderdag 13 Juli
  • Donderdag 20 Juli
  • Donderdag 27 Juli