BOEK NU EEN KLEDINGPARTY BIJ UTOPIA STREETWEAR

KLEDINGPARTY UTOPIA STREETWEAR!

Lijkt het jou ook leuk om met je vriendinnen samen te winkelen in Utopia tijdens een kledingparty van Utopia streetwear? Boek dan nu samen met of voor je vriedinnen deze nieuwe dienst en beleef een bijzondere avond!

Tijdens de kledingparty zullen jij en je vriedinnen op je wenken bediend worden door Karin en Ramona. Jullie krijgen alle persoonlijke aandacht om heerlijk te shoppen bij Utopia streetwear. Onder het genot van een heerlijk glas champagne, lekkere muziek en lekkere hapjes uit de candyshop wordt jullie avond compleet!

En let op! DE ENTREE WORD VERREKEND BIJ DE AANKOOP

Wees er snel bij!

PS. De kledingparty kan geboekt worden vanaf 10 personen.

WIL JE EEN KLEDINGPARTY BOEKEN MAIL DAN NAAR:

INWONERS@TALPA.TV 

OF

BOEK OP ONZE SITE VIA ONDERSTAANDE LINK:

http://www.utopiawebwinkel.com/kledingparty-utopia-streetwear.html