Prinsessendag in Utopia

Op 31 januari was het dan eindelijk zo ver de prinsessendag in Utopia. Wat was het een geweldige dag en wat heb ik me als een prinses gevoeld deze dag.

De dag begon met een massage voor de prins en de prinses. Vervolgens was milou daar om mij te voorzien van prachtige make-up. En eindelijk was het dan zo ver, ik mocht me droomjurk aan en wat was de jurk prachtig!

Een koets kan en mag dan ook niet ontbreken op zo’n bijzondere dag. Dus als een echte prinses kwam ik aan in een sprookjeskoets.

Uiteraard was er een tafel vol lekkers en de prachtige taart viel dan ook erg in de smaak bij alle utopianen. Wat was de taart mooi he ?!

Zo hadden we ook een prinsessen springkussen, een workshop zwaardvechten en hebben Bas en ik zelfs samen gedanst.. Een prinses heeft naast een lakei ook een PA naast haar zijde en daar was dan ook Laurens. Wat was hij een geweldige aanvulling van deze dag. Het was een dag om nooit meer te vergeten. En gelukkig heeft onze Edith alles prachtig vastgelegd met de foto’s. 

 

 

 

http://www.milououdenaarde.nl      www.thebridalcloset.nl      www.desprookjeskoets.nl     www.manmetkoffer.nl