Mijn allereerste blog

 

19 maanden terug kwam ik Utopia binnen lopen en één van die dromen was op dat moment een sixpack.

Het sixpack wat ik voor ogen had maakte plaats voor extra kilo’s. Ik kwam namelijk 10 kilo aan in een korte tijd, waardoor mijn droom alleen maar verder van mij begon af te staan.

Ik had steeds wel zoiets van: “ik moet die kilo’s kwijt”, maar wilde al dat lekkers niet laten staan. Tsja dan kan je nog gaan sporten, maar het begint allemaal bij voeding.

Enkele weken terug ging ik mijn kledingkast uitruimen om plaats te maken voor de winterspullen. Alleen ik paste er nog vrij weinig van. Dat was voor mij het moment dat ik dacht:  “dit moet anders!”
Ik wil die 10 kilo weer kwijt, zodat ik mezelf weer fijn voel in de kleding. En ook met het oog op als ik ooit weer thuis kom, ik van al me kleren vrijwel niks meer pas.

Toen ik begon met sporten merkte ik al snel: “ik wil meer.” Thuis weet ik nog, kwamen er vaak foto’s van FB voorbij van meiden die mee deden aan verschillende competities in bodybuilding. Hoe gaaf al die wedstrijden.. En dan de discipline die ze hebben, geweldig! En niet te vergeten natuurlijk WAUW wat een lichamen!! Maar echt WAUW!!!!

Inmiddels is het dan ook geen droom meer, maar een doel geworden in Utopia.

Mijn nieuwe doel binnen Utopia: Bikini Fitness Atlete.

Al snel ben ik research gaan doen van wat het allemaal in houdt. Wat komt er allemaal bij kijken om dit doel te verwezenlijken. Ik ben me in verschillende dingen gaan inlezen, maar ook diverse blogs van meiden ben ik gaan lezen. Hoe meer ik er over las, hoe meer ik dacht:  “dit is wat ik wil.“

Zo kwam ik bij Evelien en Kevin Nellen. Ik heb zo snel mogelijk met Kevin afgesproken om bij ons langs te komen voor een gesprek. Ik wilde namelijk niet alleen zelf trainen, maar ik wilde ook binnen Utopia een wedstrijd neer gaan zetten. Een wedstrijd waar ik naar toe kan gaan werken. Al snel had ik een heel fijn gevoel bij Kevin, iemand die weet waar hij over praat en veel verstand heeft van de sport zelf. Ja, dit wordt de man die mij gaat begeleiden naar de wedstrijd en daarnaast me gaat helpen om de gehele wedstrijd plaats te laten vinden in Utopia. Samen gaan we Nederland laten zien wat bodybuilding onder andere inhoudt en dat het keihard werken is om dat doel te behalen, maar ook de discipline die je er voor moet hebben.

Afgelopen woensdag heb ik mijn eerste personal training gehad van Kevin. Dat ging echt super goed, de spierpijn is er namelijk nu nog hahaha. Ik merk dan ook dat wanneer hij er is, ik net meer uit mijn comfort zone kom. En dat blijkt ook, want qua gewichten kon ik al iets meer aan dan waar ik zelf mee trainde. Maar jeetje, wat vind ik trainen leuk! Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk allemaal zou vinden. Ook met de resultaten heb ik inmiddels al vooruitgang geboekt, dat motiveert dan ook alleen maar meer.

Één ding weet ik wel, we gaan in Maart een geweldige wedstrijd neerzetten en ondertussen kan iedereen mijn weg er naar toe volgen.

Dit is niet voor eventjes, maar dit is waar ik mijn levensstijl van wil maken.

Volgende week weer een blog van hoe mijn week is verlopen. Tot volgende week!!

Liefs,
Gina

Wil je meer weten over de sport en mijn personal trainer? Klik dan HIER