NIEUW COLLECTIE UTOPIA STREETWEAR ONLINE

UTOPIA STREETWEAR

Een kledinglijn door die door Ramona & Karin 3 maanden geleden gelanceerd is in ons programma en nog steeds met succes door loopt. Inmiddels brengen de twee dames hun derde collectie uit genaamd: HERFST COLLECTIE BY STREETWEAR. In deze nieuwe collectie is er ook weer voor iedere dame, met elke maat  een outfit te koop.

Inmiddels hebben de dames een nieuwe formule gehanteerd. Iedere maandag wordt er een geselecteerd aantal outfits online gezet met een bijpassende naam en met maar een kleine voorraad. Iedere week zullen er dus nieuwe items online staan, zorg dus dat je er snel bij bent! Want de dames hebben er voor gezorgd dat bijna ieder item een “LIMITED EDITION” IS.

Wil jij ook een outfit van UTOPIA STREETWEAR score?

Ga dan nu naar:

http://www.utopiawebwinkel.com/fashion-verzorging/utopia-streetwear/

En scoor je avond, dag of werk outfit!

streetwear-collectie-26-10