Stop het dierenleed achter de dolfijnenshows en een speciaal aanbod!!

Vandaag zijn Bas en Ruud solidair met de dolfijnen in het dolfinarium. Deze prachtige dieren horen niet thuis in een veel te klein zwembad met chloorwater. Wilde dieren in het circus zijn bij wet niet meer toegestaan en dat is met een rede. Op wonderbaarlijke wijze heeft het Dolfinarium nog steeds een vergunning voor een dierentuin terwijl dieren in een dierentuin geen kunstjes voor hun voer hoeven op te voeren. Buiten de shows om hebben de dolfijnen in het Dolfinarium nauwelijks afleiding. Ze zitten in veel te kleine bassins met soortgenoten waarmee ze niet samen kunnen. Tijdens de shows moeten ze kunstjes doen voor eten, dit elke dag opnieuw, meerdere malen.

Wat kun jij doen?

Het meest effectieve wapen dat wij hebben is de boycot. Ga niet meer naar het Dolfinarium in deze vorm. Koop geen kaartje en laat zo zien dat je net als de Utopianen tegen deze wrede vorm van dierenmishandeling bent.

Speciaal aanbod voor scholen.

Veel bezoekers van het Dolfinarium zijn scholen. Zonder te weten wat er achter de schermen met de dieren gebeurd, denken zij een “leuk” uitje voor een klas te plannen. Als de kinderen zouden weten wat er aan een show vooraf gaat, willen zij de show vaak niet meer zien. Wat dan wel?

Neem contact met ons op! Wij bieden jouw klas als alternatief een leuke dag in Utopia aan. We spelen verschillende spellen, nemen een kijkje bij onze dieren en je kan je eigen friet of pannenkoek maken. Zo heb je toch een leuke dag met school maar draag je niet bij aan het in stand houden van de dolfijnenshows.

Bas en Ruud blikken later terug op hun bevindingen en in Utopia Inside van komende week besteden we ook uitgebreide aandacht aan dit onderwerp.

Voor meer info KLIK JE HIER

Om jouw school, de school van je kinderen, buurjongen of wie dan ook aan te melden voor een dag Utopia of een ander alternatief voor het  Dolfinarium, mail je naar

inwoners@talpa.tv

Help Bas, Ruud en de rest van ons om dit te stoppen!!

In de drie kleine baden worden de dolfijnen buiten hun shows om vastgehouden…. Dat is onacceptabel!

020316uhu