The Vintage Rebel op de Utopia Markt!

Zondag 28 augustus staat onze markt in het teken van Vintage. Zoals je natuurlijk van ons gewend bent zijn er verschillende, leuke en inspirerende kramen. Een van onze blikvangers komende zondag is de aanwezigheid van “The Vintage Rebel”. Zij komen naar Utopia met kilo`s vintage kleding en verkopen deze niet per stuk maar per kilo!

Je kan dus lekker shoppen in en rond de loods, die deze markt ook geopend is. Bij het afrekenen wordt jouw nieuwe kleding gewogen en betaal je enkel het gewicht wat je koopt, er wordt dus niet afgerond!

Ook kun je tijdens onze markt jou nieuwe Utopia Streetwear, een #Teamjessie, Billy Jeans en nog veel meer Utopiaanse producten kopen.

Koop je ticket via deze link en zorg dat je erbij bent!

Voor onze overige evenementen KLIK JE HIER.

Tot ziens in Utopia!