1000 Dagenfeest: Look a like?!

Voor ons spetterend “1000Dagen-feest” op vrijdag 23 september zijn wij op zoek naar look a likes! Ben jij of ken jij iemand die als twee druppels water lijkt op een van ons Utopianen? Of kun jij je zo verkleden dat wij geen verschil zien?

Geef je dan snel op! Stuur je foto en gegevens naar inwoners@talpa.tv en wie weet nodigen wij jou uit. Om in Utopia langs te komen. De winnaars mogen hier tijdens het 1000Dagen-feest in Utopia achter de bar staan, bij de munten en op de andere posten waar normaal de Utopianen werken. Je werkt in shifts dus is er ook vrije tijd om in de VIP ruimte met ons te relaxen! Je krijgt uiteraard een vergoeding voor je werkzaamheden.

Ook nodigen wij al onze look a likes na het feest nog eens uit om samen met ons het feest nog eens dunnetjes over te doen!

Mail nu naar inwoners@talpa.tv en ben erbij!

 

De mannen van Utopia worden ook tijdens het 1000Dagen-feest gekleed door :

roberto_romero_Logo.jpg