Nieuwe Merchandise

Sinds een paar weken zijn de blikvangers voor in huis van de “Houtje Bezig“-lijn te bestellen via onze webshop. Elk product is handgemaakt door Rianne. Voor bijvoorbeeld de onderzetters (her)gebruikte ze het hout van de welbekende obstacle run. De broodplanken zijn van duurzaam massief eikenhout en de wanddecoratie past in ieder huishouden!

(het verzenden van je Houtje Bezig items kan iets langer duren dan je van ons gewend bent, wij danken je voor je begrip.)

Utopia Broodplank - GrootRianne houtje bezigUtopia Wanddecoratie - Groot

Verder heeft Jessie een ludieke actie bedacht voor het verspreiden van zijn persoonlijke nieuwsbrief. Wanneer je namelijk een origineel #TeamJessie t-shirt bestelt wordt je automatisch in het privébestand van Jessie opgenomen waardoor je minimaal 1x per maand zijn exclusieve nieuwsbrief in je mailbox krijgt. Jessie blikt hierin terug op de afgelopen periode en kijkt vooruit naar wat komen gaat. Misschien wel de leukste rubriek in zijn nieuwsbrief is de weggeef-actie. Maandelijks geeft Jessie verschillende items weg zoals vrijkaartje voor evenementen of nieuwe #TeamJessie producten!!

DSC_0444DSC_0344

(Let op: bovenstaande #TeamJessie shirts zijn van de nieuwe collectie. Ook deze bestel je via de webshop!)

Klik hier, neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw Utopia Merchandise.

 

“Hout Je Bezig” dankt

voor hun brandstempels.