Wheels 4 Freedom

Tijdens Motopia aanstaande zondag zijn ook de mannen van Wheels 4 Freedom van de partij.

Deze motorliefhebbers hebben Wheels 4 Freedom opgezet omdat zij vinden dat motor rijden voor iedereen te ervaren moet zijn. Mensen die door een lichamelijke handicap in een rolstoel zitten hebben dankzij Wheels 4 Freedom ook de kans om eens lekker te touren.  In hun speciaal en zelf gebouwde motor met zijspan rijden de vrijwilligers maandelijks meerdere mensen met een beperking rond! De wens en beleving van deze mensen staat centraal en er wordt dan ook gedacht vanuit mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

IMG_3331.JPG

Om nog meer mensen te kunnen helpen wordt er nu gespaard voor een tweede motor met zijspan. Utopia helpt hier graag aan mee en wil dit in aanloop naar Motopia ook zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. Gert-Jan zal morgen vanaf het moment dat hij wakker wordt tot na het avondeten zelf ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten. Dit is natuurlijk om aandacht te vragen voor dit mooie initiatief.

Wil jij weten hoe je Gert-Jan en Wheels 4 Freedom kan steunen of wil je zelf een keer een rit maken in de zijspan,

Klik dan hier.

Natuurlijk kun je jouw donatie ook overmaken op het rekeningnummer van de Utopia Foundation:

NL19ABNA0567944239 t.n.v. Stichting Utopia Foundation o.v.v. Wheels 4 Freedom.

Je bent vanzelfsprekend ook van harte welkom tijdens Motopia om zelf kennis te maken met Wheels 4 Freedom. Voor kaartjes zie onze Webshop.

 

.