De unieke Kawasaki H2R is ook aanwezig op Motopia: 7 augustus 11.00-17.00

Op 7 Augustus is het zover; voor het eerst in de Utopia geschiedenis opent ze haar poorten voor de mooiste motoren van Nederland! En deze snelle jongen staat er ook; de Kawasaki Ninja H2R met maar liefst 326 PK!!

Gemaakt om het summum te vormen qua motorprestaties: De Ninja H2R is een geblazen motorisch meesterwerk. Gecreëerd met gebruikmaking van alle beschikbare technische divisies binnen de Kawasaki-groep. De Ninja H2R heeft een revolutionair motorblok met allesverpletterende prestaties, de hoogste kwaliteit componenten voor het rijwielgedeelte en een hele reeks hoogwaardige details – alles tezamen vormt dit een nieuwe legende op twee wielen.

Deze motor is niet toegestaan voor gebruik op de openbare weg, maar wel in Utopia :)

Kaarten zijn via de onderstaande link te bestellen. Heb jezelf ook een unieke motor? Mail

naar inwoners@talpa.tv

Bestel HIER JE TICKETS

Motopia wordt mede mogelijk gemaakt door Motorplanet Almere :

motor