Utopia in Actie voor Levi!

Vandaag vragen wij als Utopianen aandacht voor het verhaal van Levi. Levi is veel te vroeg geboren waardoor zijn longen niet volgroeid zijn en zijn longblaasjes slecht functioneren. Volgens de artsen had Levi een haf jaar te leven….

Wonder boven wonder is Levi begin dit jaar drie geworden! Een kleine man met een groot hart!

Maar omdat Levi constant aan de zuurstof zit en de apparatuur hiervoor groot en log is leeft Levi met zijn vader, moeder en twee broertjes van 10 en 12, tussen de ziekenhuisopnames door al bijna 3 jaar in de woonkamer. Met niet meer bewegingsruimte dan de slang van de apparatuur hem toestaat (3 meter!)

Dit heeft natuurlijk effect op het hele gezin.

Om de ziekte van Levi wat leefbaarder te maken is er daarom een aanbouw nodig zodat Levi weer kind kan zijn. Zijn broertjes zijn afhankelijk van het ritme van Levi en kunnen dan ook onmogelijk in de woonkamer spelen. In het verleden is er al eens een benefiet gegeven voor dit gezin. Helaas waren er mensen die het opgehaalde geld voor zichzelf hebben gehouden. Beschamend natuurlijk….

Wij willen Levi en zijn gezin graag helpen en vragen daarom jullie hulp. Donaties zijn van harte welkom, maar ook de hulp van bouwbedrijven of aannemers zou dit gezin erg helpen.

Aanstaande zaterdag 18 juni is er ook nog een benefiet in Utopia om geld in te zamelen voor dit gezin! Artiesten als Stef Ekkel, Wir Sind Spitze en Gipfel Power, maken er elk optreden weer een groot feest van ( eerder stonden zij o.a. op zwarte cross en grote oktoberfesten) en doen dit zaterdag in Utopia belangeloos voor Levi!

Heb jij zin in een feestje en wil je Levi helpen? Bestel dan HIER JE KAARTJES

Donaties kun je overmaken op rekeningnummer NL19ABNA0567944239 t.n.v Utopia Foundation o.v.v. Help Levi

Voor meer informatie voor bouwbedrijven, aannemers of andere handige mensen mail naar inwoners@talpa.tv

IMG_3554

Deel dit bericht zo veel mogelijk alsjeblieft!

Hartelijk Bedankt!