26 juni: Bio-Boeren Markt met Boer John!

Boer John komt naar de Bio Boerenmarkt op zondag 26 juni 2016

Geweldig nieuws vanuit Utopia. Niet alleen oude bekenden van de markt Desem enzo en Willem & Drees zullen op de markt staan. Ook Boer John komt éénmalig met zijn kazen terug naar de Utopia markt! Op zondag 26 juni zal de markt volledig in het teken staan van het thema de “Bio Boerenmarkt”. Verder zal het hele terrein omgetoverd worden voor deze unieke dag. Zo komen er onder andere reuze-klompen, grote windmolens, zal er een boeren openingsdans gedaan worden door de Utopianen (alleen voor de 1e shift) en zal alles wat er op de markt wordt aangeboden biologisch zijn. Om de sfeer compleet te maken zullen alle Utopianen in boeren klederdracht rondlopen!

Boer-John kaas

Verder zullen er diverse gratis activiteiten voor gezinnen/kinderen zijn. Denk hierbij aan een klompenrace en klompjes schilderen. Met de gedachte dat alle kinderen van kleurplaten houden, hebben wij onze eigen Utopia kleurplaat gemaakt. Kinderen kunnen de kleurplaat(onderaan dit bericht), ingekleurd en met hun naam erop, inleveren bij binnenkomst. Wij zullen op de markt een aantal winnaars bekendmaken. Laat het maar aan ons over om leuke prijsjes voor de kinderen te bedenken!

Verder zal er een echte klompenmaker op de markt aanwezig zijn om workshops klompen maken te geven. En dit alles zit bij de prijs inbegrepen. Kaartjes koop je,

DOOR HIER TE KLIKKEN.

Zorg dat je er snel bij bent want VOL=VOL.

P.S. Misschien krijgen we Boer John wel zo ver om een kaas te veilen ?!

Tekening kinderen Bio Boerenmarkt Utopia 26 juni 2016.png