Afscheidsfeest. Foto`s en dankwoord van Cees.

Afgelopen zaterdag 8 okt. j.l. heb ik een party voor ons georganiseerd voor ons samen met het publiek. Iedereen die er graag bij wilde zijn was welkom. En dat was, ondanks de korte periode om het kenbaar te maken, een succes.

Diep onder de indruk van de warme woorden van alle aanwezigen en van Rowena, Billy en Cemal. Billy overhandigde mij een prachtig horloge wat elke Utopiaan krijgt indien hij/zij de 15 maanden haalt. Ze had het er zichtbaar moeilijk mee. De sfeer was geweldig en zo vierde ik mijn afscheid en mijn behaalde doel van 15 maanden. Als oudste deelnemer ooit en als langstzittende 40, 50 en 60 plusser, ben ik daar heel trots op. Daarvoor bedankt ik mijn mede-Utopianen en mijn geliefde dochters, kleindochters, zus, broer en verdere familieleden die mij allen door dik en dun hebben gesteund.

Tevens dank ik u allen die ik in de afgelopen periode heb ontmoet hier bij ons in Utopia. Maar ook diegene die dit leest en naar ons programma kijkt. Zonder u was er geen Utopia en had ik nimmer deze fantastische ervaring mee kunnen maken.

Bedankt voor uw steun! Afscheid nemen bestaat niet dus : Tot Ziens!

Cees droeg tijdens zijn feest de kleding van:
roberto_romero_logo