26 juni: Utopia “Bio-Boerenmarkt”

Terug naar de basis met Willem & Drees!

Wellicht is het u niet ontgaan. Rob & Victoria hebben het stokje van de marktcommissie overgedragen. Wij zullen onszelf even voorstellen. Ramona & Jessie, vanaf nu verantwoordelijk voor het organiseren van de markt. Een nieuwe commissie betekent nieuwe ideeën. Voortaan zal de eerste foto die je op de markt laat maken je geen €3,- maar €1,- kosten. Dit bedrag zit bij de prijs van uw toegangskaartje inbegrepen. Bezoekers die niet op de foto willen krijgen uiteraard €1,- terug.  Vanaf nu zal de markt nooit meer hetzelfde zijn. Wat verandert er voor u als bezoeker?
Iedere maand zal de markt een ander thema hebben. Voor u betekent dit dus dat elke markt uniek is, en u geen markt meer mag missen!

Op zondag 26 juni 2016 gaat Utopia voor één keer terug naar de Bio basis en zal onder andere Willem & Drees aanwezig zijn! Willem & Drees, waarschijnlijk bij veel van onze kijkers al bekend van de markten in het 1e jaar, zal op zondag 26 juni eenmalig weer op onze markt staan! Alles wat er op die dag in Utopia zal worden aangeboden zal Biologisch zijn. Een kleine greep uit de stands die aanwezig zullen zijn:

– Groente & Fruit
– Kazen
– Honing
– Olijfolie, Olijven & Tapenades
– Paddestoelen

Ook zal er een dresscode zijn tijdens de markt, namelijk boer/boerin (niet verplicht). Utopia zal een mooie prijs beschikbaar stellen voor de best geklede boer/boerin!

Verder zal er ongekend veel entertainment zijn. Zo zullen de Utopianen de markt openen met een echte boerendans en zullen er verdeeld over de dag Utopianen tijd vrij maken om u als bezoeker, een geweldige dag te bezorgen!

Koop HIER je tickets en zorg dat je erbij bent!

Utopiaanse vlag (ontwerp Do) 3.jpg

BELEEF HET!