Schoentjes gezocht voor Lesbos!

UTOPIA OP MISSIE!

Begin mei 2016 vertrok Victoria in naam van Utopia naar Lesbos om samen te werken met de organisatie Because We Carry.

Zij bieden hulp aan vluchtelingen die op Lesbos zijn aangekomen en worden opgevangen op verschillende plekken op het eiland. Inmiddels zijn we drie weken verder en is er een oproep binnen gekomen vanaf Lesbos! Because We Carry heeft het verzoek gedaan aan de Utopianen.

Ze hebben op Lesbos een tekort aan kinderschoenen en hebben de Utopianen om hulp gevraagd. Daarom houden de Utopianen vanaf heden tot eind juni 2016 een inzamelingsactie!

Breng of stuur zoveel mogelijk nieuwe en/of bruikbare kinderschoenen naar Utopia!

Gewenste maten zijn: 25 t/m 35

Wil je de schoenen komen brengen, stuur dan een mail naar: inwoners@talpa.tv en maak een afspraak met Victoria.

Wil je de schoenen verzenden dan kunnen deze gestuurd worden naar:

Utopia B.V.
Amersfoortsestraatweg 115
1251 AV, Laren

Op woensdag 8 juni wordt er van 15:00 uur tot 17:00 uur een bijeenkomst gehouden. Van mens tot mens. Op deze middag besteden we in Utopia aandacht aan de schrijnende situatie van vluchtelingen en komen er diverse mensen spreken. De bijeenkomst is in het leven geroepen om een tegengeluid te geven. Vluchtelingen zijn een concept voor veel mensen, de zogenaamde gelukszoekers. Echter… wanneer je de verhalen van de mensen zelf hoort die zijn gevlucht, verandert je zienswijze volkomen.

Niemand hoort op de vlucht te zijn en iedereen verdient liefde, rust en vrede.

Wil je er op deze dag bij zijn, mail dan naar inwoners@talpa.tv en meld je aan. Op deze dag worden er ook kinderschoentjes verzameld!

UTOPIA

SAMEN LEVEN, SAMEN GEVEN.