Het Utopia Dierenfonds wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het is de meeste van jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat er hard wordt gewerkt om het Utopia Dierenfonds mogelijk te maken. Met veel brainstormen en hersenspinsels kwamen de meest creatieve ideeën naar boven die langzaam maar zeker tot realiteit zijn gegroeid.

Het Dierenfonds begon natuurlijk met het uitbrengen van de ansichtkaarten van de dieren van Utopia en heeft vervolgens de tweede stap gezet met het mooie memory spel (beide nog steeds verkrijgbaar via de Utopia Webwinkel).

Het Utopia Atelier is een ruimte waar alle Utopianen hun creativiteit lekker op z’n beloop kunnen laten. Met de maak van dit atelier is er ook een plek voor de draaitafel en keramiek oven om de urntjes en gedenkstenen te maken voor het Dierenfonds. Tevens is met dit Atelier ook de meubellijn van het Dierenfonds een feit: Dohemian Bastard. In samenwerking met diverse partijen zijn zowel de urntjes, gedenkstenen als de meubels mogelijk gemaakt. Daarvoor willen wij onze dankbaarheid uitspreken.

De urntjes en gedenkstenen zijn nog steeds op aanvraag (e-mail: inwoners@talpa.tv). Dit betekend dat u een mailtje kunt sturen met uw wensen voor het keramische stuk, zodat Bas deze tot werkelijkheid kan draaien en Do deze kan voorzien van een mooie glazuurlaag.

De opgeknapte/zelfgemaakte meubels kunt u uiteraard bekijken bij een bezoekje aan het Utopia terrein. Maar deze zullen ook op aanvraag gemaakt worden of besteld via de Utopia Webwinkel, waar een foto op zal komen van elk meubel dat klaar is.

Wij hadden deze mooie projecten voor het Dierenfonds niet kunnen realiseren zonder de hulp van onze partners. De samenwerking met de volgende partijen, die ons vertrouwen hebben gegeven in onze ideeën voor het Dierenfonds, zijn degenen die het Dierenfonds mede-mogelijk hebben gemaakt. Daarom even de spotlight op de volgende partijen. Bedankt voor jullie support!

Voor de meubels:
Eddy van Kringloopwinkel Huizen
Elleke van The Vintage Store in Heemstede

Voor het krijtverf:

 

Mirjam van…

logo 1

En uiteraard Eline voor het schoolbordverf.

Voor de keramiek oven, de draaitafel, klei en glazuur
Pelle Boonstra van Keramikos in Haarlem

En natuurlijk ook onze dank aan alle lieve mensen die donaties doen aan het Dierenfonds. Zonder jullie was het Dierenfonds ook niet wat het nu is.

Bedankt!

De opbrengst van dit item gaat naar het Utopia Dierenfonds.

Hierbij een overzicht van de van de kosten en opbrengsten van het Dierenfonds:
0750,- Kosten van Face
0040,- Kosten pottenbakken
0040,- Kosten koeienborstel
0050,- Kosten gigaprint ansichtkaarten
0114,- Kosten gigaprint memoryspel
0100,- Kosten meubels
0100,- Kosten verf
?????,- Kosten vee arts voor Gerrie
0200,- Kosten vee arts voor Stuk
1294,- Totaal kosten

0325,- Opbrengsten tekeningen
0021,- Opbrengsten markt
0425,- Opbrengsten ansichtkaarten
0234,- Opbrengsten memoryspel
0210,- Opbrengsten Dohemian Bastard
0358,- Opbrengsten pottenbakken
0025,- Opbrengsten schilderij Ramona
0015,- Opbrengsten krabpaal
0100,- Eigen inleg Bas
0050,- Inverstering van Cees
0100,- Giften & Foto’s van Ruud
0085,- Donatie Joop
1948,- Totaal opbrengsten

0654,- Eigen vermogen*

* Daar moeten nog de kosten af van de vee arts.

Voor donaties kunt u geld overmaken naar: Utopia BV NL64ABNA0540474193 T.a.v. Donatie Dierenfonds