Utopia voor Stichting Haarwensen!!

De Utopianen hebben deze week een doel: een kind gelukkig maken met een “Utopia” pruik! Ieder kind zonder haar verdiend een mooie pruik, zodat ook zij zonder verdere zorgen kind kunnen zijn.

Per jaar verliezen zo’n 500 tot 550 jonge kinderen hun haar door chemotherapie. Deze kinderen hebben er dan ook alles voor over om een weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen helpt daarbij en Utopia helpt deze week Stichting Haarwensen!

Een pruik kost €1500,- en we willen er dan ook alles aan doen om dit bedrag bij elkaar te krijgen!

Om dit te bereiken heeft Gina met succes een aantal BN-ers benaderd voor een veiling. Zo heeft Willeke Alberti drie gesigneerde exemplaren van haar show “Mijn Leven Als Een Lied” op dvd beschikbaar gesteld. Ook heeft zij een CD-box met het hele oeuvre van haar vader Willy Alberti (24 cd`s!!) beschikbaar gesteld voor onze veiling. Maar er is meer!

Niemand minder dan Tineke Schouten heeft 2 x 2 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor haar nieuwe show “T-splitsing” . Deze voorstelling gaat in november in première en daar kan jij dus bij zijn! Alsof dat niet genoeg is, ontmoet je Tineke na de show persoonlijk want bij dit arrangement hoort een heuse Meet&Greet!

Ook hebben we nog 2 handgemaakt keramische schaaltjes van Kim-Lian en een officieel “Dohemian Bastard”-meubel uit de meubellijn van Bas en Do! Boozy Cosmetics support Stichting Haarwensen ook. Zij hebben een visagie-kwastenset klaarliggen voor de hoogste bieder! Om op deze items te bieden kun je een mail sturen naar inwoners@talpa.tv o.v.v. veiling. De hoogste biedingen worden dagelijks aangepast zodat je kunt zien of jij er met een van deze mooie items vandoor gaat!! De veiling loopt tot zaterdag 28 mei 20.00uur.

Buiten bieden op onze veilingitems of een donatie doen is er nog een mogelijkheid om te helpen. Je kan je haar doneren aan Stichting Haarwensen!

Mocht je dit willen dan wordt je door Gina uitgenodigd in de kapsalon en zal de gehele behandeling gratis zijn! Aan te doneren haar zitten wel wat eisen :

De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten).
• Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
• Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
• Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
• Geverfd, behandeld, geblondeerd haar of haar met high lights kunnen wij helaas niet gebruiken.

Natuurlijk krijg je er een frietje bij en zal Do een “Voor en Na” fotoshoot verzorgen.

Mail voor biedingen of een afspraak voor haardonatie naar inwoners@talpa.tv .

Donaties kun je doen op het rekeningnummer van onze Foundation :

NL19ABNA0567944239 t.n.v. Stichting Utopia Foundation o.v.v. Stichting Haarwensen.

Voor meer informatie over Stichting Haarwensen kijk je op

www.haarwensen.nl

Hartelijk Bedankt!!

P.S. Wanneer we € 1500,- ophalen scheert Gert-Jan uit solidariteit zijn haar af!

fdfd