17 april – De Nationale Dag tegen Pesten in Utopia

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dominique. Zoals jullie weten ben ik Utopia binnen gekomen met een doel: meer bewustwording creëren in wat pesterijen doen om zo een steentje bij te dragen in het stoppen van pesten. Zondag 17 april is daarom een erg belangrijke dag voor mij, namelijk de Nationale Dag tegen Pesten binnen in Utopia.

Samen met Ramona en 6 acteurs zetten we deze dag een voorstelling neer die meer inzicht zal geven in de consequenties van het pesten. Daarnaast zal de oprichtster van Stop Pesten NU, Patricia, een voorlichting geven over wat pesten precies inhoud en wat we eraan kunnen doen. Tevens zijn er een aantal Utopianen die graag hun persoonlijke verhaal omtrent pesten willen delen.

Het is een erg belangrijk thema dat de aandacht verdiend. En om de boodschap te verspreiden hebben we zoveel mogelijk mensen nodig die de visie met ons delen, want pesten moet echt stoppen.

Ben erbij, en steun ons in het gevecht tegen pesterijen.
Koop je kaartje via: http://www.utopiawebwinkel.com/voorstelling-do-nationale-dag-tegen-pesten.html