BX-Bluesband en Jeffrey Oud in Kroegtopia!

Zondag 24 april gaat het dak eraf in Kroegtopia. Deze middag staat namelijk in het teken van live muziek! Met optredens van de BX-Bluesband en zingende barkeeper Jeffrey Oud is de muzikale invulling van deze middag meer dan goed.

De BX-Bluesband zit al meer dan 20 jaar in het vak en swingt nog steeds. Barkeeper en ras-entertainer Jeffrey Oud is als een lopende jukebox die ook al vele jaren lang, kroeg na kroeg vermaakt met zijn ruime repertoire.

Dit muzikale evenement voor de echte liefhebbers zal plaatsvinden van 15.30 tot 20.30 uur. Tijdens deze middag zullen er buiten de friet van Le Luifel ook twee van Bronno en Benji`s beste soepen op de menukaart staan; een primeur!

Bestel je kaartjes HIER en ben erbij tijdens deze onvergetelijke editie van Kroegtopia!

Toegang vanaf 16 jaar.