Deadline badkamer: 26/03 MARKT! Onze mannen werken hard!

Zoals de meeste van jullie wel weten is het momenteel érg back-to-basic wat betreft de sanitaire voorzieningen binnen Utopia. Toch geeft de karigheid ons wel wat opties:

  • Douchen onder een tuinslang met koud water of wassen met warm water uit een pannetje? Hoe dan ook – het douchen/wassen gebeurd buiten. KOUD!
  • Toiletbezoekje plegen aan het kakhuis of de dixi’s op het weiland?

Het begint zijn tol te eisen wat betreft hoe schoon wij ons voelen, want laten we eerlijk zijn: een koude douche of pannetje warm water is echt niet alles. MAAR! We weten waar we het voor doen: ONZE NIEUWE BADKAMER! Met dat vooruitzicht leveren we maar al te graag eventjes onze luxe in want… we krijgen een bad! Meer luxe douches, mooie wastafels en meer ruimte!

Onze knappe mannen zijn elke dag hard bezig met beton leggen, zagen, boren, metselen, nog meer zagen, onder het stof zitten, elkaar aansturen, sjouwen, lijm maken, nog meer metselen. En dat met het besef dat een warme douche in de avond er nog niet in zit.Sterker nog: dat met het besef dat er morgen een nieuwe dag is om weer verder te klussen aan de nieuwe Utopia badkamer.

DSC_0749

Wat zijn het toch helden!

De vraag is alleen: Waarom wordt er zo hard gewerkt aan de badkamer, en waarom is er zo een strenge deadline?

HEEL SIMPEL: VOOR JULLIE!

De Badkamer moet uiteraard af zijn vóór de aanstaande Utopia Paas Markt.
Wij willen zo graag alle bezoekers onze prachtige badkamer laten zien tijdens de rondleiding die gedaan zal worden door Cees. Cees die tijdens de rondleiding zal rondhoppen als paashaas. Of krijgen we hem toch niet zo ver?

Nou goed. Wat denken jullie: Krijgen de mannen het af of niet? 
Jullie komen er vanzelf achter tijdens de markt.

Dus KOM en BELEEF HET samen met ons op ZATERDAG 26 MAART!!! 

DSC_0751