Après Ski Feest!!!

Zaterdag 19 maart hebben we een bijzonder feest in Utopia. Dit Après Ski feest wordt namelijk georganiseerd door studenten van de International Event Management opleiding in Rotterdam. Zij zullen ook de meeste werkzaamheden tijdens dit evenement verrichten zodat de Utopianen gezellig met jullie mee kunnen feesten!!

Deze benefiet organiseren ze dus bij ons in Utopia en het goede doel waar wij voor gaan feesten is de Jasper Valentijn Foundation. Jasper is een jongen met de stofwisselingsziekte van Seitelberg (INAD). Deze zeer zeldzame ziekte treft 1 op de miljoen kinderen. Daardoor is er heel weinig bekend over deze ziekte. De Jasper Valentijn Foundation (WECARE4INAD) is opgericht door de ouders van Jasper om aandacht te vragen en donaties te werven voor onderzoek, naar medicijnen en meer kennis over deze aandoening.

Koop dus nu je kaartjes voor dit gezellige feest met de Utopianen en steun tegelijkertijd de Jasper Valentijn Foundation!

Namens de Utopia Foundation schenken wij de volledige opbrengst van de kaartverkoop aan de Jasper Valentijn Foundation. Ook stellen wij verschillende Utopiaanse prijzen ter beschikking voor tijdens de “Après-Spellen” zoals spijker slaan en braadworst eten!!

Klik voor Tickets,  of

voor info over de Jasper Valentijn Foundation

Toegang vanaf 16 jaar!!