De “Solidariteit-kast”

“Kom uit de kast!!”

In Utopia staat sinds kort de Solidariteits-kast. Dit project van Michael is speciaal voor iedereen die openlijk zijn steun wil uitspreken en op die manier zijn solidariteit toont met de L(esbi), H(omo), B(i) en T(ransgender) community.

Als je in Utopia uit de kast komt, wil dat niks zeggen over je seksuele geaardheid, geloofsovertuiging of wat dan ook. Je laat openlijk zien dat je achter de LHBT community staat omdat je vindt dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil. O.a Carlo Boshard en Megan -Miss Travestie Holland 2014/2015- gingen u voor!

Wanneer je op deze ludieke wijze je solidariteit wil laten blijken, mag je na een donatie je naam vereeuwigen in de kast!!

Met het opgehaalde geld gaat Michael samen met de rest van de bewoners mensen uit deze community (die om wat voor reden dan ook een steun in de rug kunnen gebruiken) uitnodigen en welkom heten in Utopia. Iedereen hoort zich altijd en overal welkom te voelen; Dat is waar de solidariteits-kast in Utopia voor staat.

Van het eerste opgehaalde geld worden ouderen “LHBT-ers” uitgenodigd in Utopia voor een welbekende Utopiaanse Verwendag. In verzorgingstehuizen is elke andere seksuele voorkeur dan hetro jammer genoeg nog steeds een taboe. Via deze manier willen wij de ouderen helpen en onze kijkers laten zien dat het gewone mensen zijn net als ieder ander.

De Solidariteits-kast zal vanaf nu op elk evenement in Utopia te bewonderen zijn. Voel u vrij om samen met ons “uit de kast” te komen!!