Laatste nieuws verjaardag Cees

Laren: 22 januari 2016,

Van een onzer verslaggevers; Heel fijn hoe het is gelopen, er werd toch een risico genomen om een dergelijk groot feest te organiseren voor een verjaardag, ook gezien de kosten die gemaakt worden. Cees is heel blij dat het middagprogramma met een muziekbingo met aansluitend een diner al een aantal dagen is uitverkocht. Daarom is in een eerder stadium besloten om er een avondprogramma aan te koppelen, zodat er meer fans van Utopia gelegenheid wordt geboden om er bij te zijn. Vanaf 19.00 uur start het avondprogramma met een topgroep. Rond de klok van 20.00 uur zullen de klanken van hen in de loods veel indruk maken, want een huiskamerconcert is uniek voor “De Slagerij van Kampen”.De groep is momenteel bezig met een tour langs alle bekende theaters in ons land. Voor 10 euro kunt u daar bij zijn er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ga naar onze website

http://www.utopiawebwinkel.com en bestel nu het nog kan.