Benji`s Brein : Gebundelde Krachten!

“Dans rond het vuur”

Ik kijk naar het flikkerende vuur. Momenten van intense warmte worden afgewisseld met koudere. Het lijkt wel inspiratie. Soms word ik overweldigd door een onweerstaanbare drang om mijn pen over m`n papier te laten glijden. In de loop der tijd ben ik ervan overtuigd geraakt dat hij zijn weg wel vindt; en gaandeweg ik de juiste woorden.

Lange tijd heb ik getracht om inspiratie te sturen. Het te vangen in een moment om het daarna te kunnen kanaliseren in de door mij gewenste vorm.

Onwetendheid is van tijdelijke aard zo blijkt maar weer.

Want nu in dit moment, weet ik dat inspiratie is als vuur.

Warm je eraan. Koester het en schep constant de voorwaarden om het te laten zijn. Accepteer het wanneer het tijdelijk minder is en geniet met volle teugen wanneer het zich aandient.

Geniet en dans. Rond het vuur of in gedachten.

————————————————————————–

Afgelopen dagen ben ik druk geweest met het digitaliseren van mijn geschreven werk. Samen met Gabriëlle en Victoria geef ik tijdens het release-evenement van onze nieuwe bundel “Gebundelde Krachten”, tekst en uitleg bij verschillende stukken. Er is ook de gelegenheid om jouw eigen werk met ons te delen in een ontspannen en huiselijke sfeer. Klik hier voor meer informatie en volg ook de site van Gabriëlle voor het laatste nieuws!

Xx

Benji