Gratis Make-Over in Utopia!

Ben jij of ken jij iemand die door omstandigheden een ontspannen verwen-middagje verdient? Laat het ons dan weten via inwoners@talpa.tv en misschien nodigen wij jullie dan wel uit voor een heerlijke make-over!

Tijdens deze middag zijn jullie gezellig samen met de Utopianen, en zetten wij jullie in het zonnetje. Ramona verzorgt de make-up waarna Gina je haar styled. Dit alles om natuurlijk op je mooist de Utopiaanse fotoshoot in te gaan! Natuurlijk krijgen jullie op deze middag ook een persoonlijke rondleiding en een heerlijk patatje van Le Luifel! Hoe relaxt is dat?!

Mail je naam, motivatie en telefoonnummer naar:

inwoners@talpa.tv o.v.v. Foundation

en misschien nodigen wij je uit voor een onvergetelijke middag!

(Deze middag wordt mogelijk gemaakt door de Utopia Foundation)