Voortgang Verbouwing”Le Luifel”

Van een onzer correspondenten ( Cees)

Utopia, donderdagmiddag 10 december, er wordt hard gewerkt om het operationeel te krijgen voor de kerstmarkt a.s.zaterdag & zondag. Wim is nog volop bezig om de nieuwe aanbouw aan de zijkant van de bestaande ” Le Luifel “af te bouwen voor zaterdag. De vloer legt  inmiddels in en nu bezig om het werkbaar te maken. De afwerking volgt ook nog. Intussen zijn Mark en Rob bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van uw overheerlijke oliebollen en appelflappen. Rob bakt en Mark zorgt voor o.a. voor het ( kaneel) suikeren. Benjamin heeft de eer om via het nieuwe uitgifteluik de eerste vers gebakken appelflappen in ontvangst te mogen nemen. Uit bijgaande foto blijkt dat hij op non verbale wijze aangeeft zijn tong te strelen met deze verwennerij. Ik houd u op de hoogte van de voortgang, want er moet nog heel veel werk verricht worden voor a.s.zaterdag. Te denken valt aan het, snijden, sorteren en voorbakken van grote hoeveelheden verse utopiaanse frieten en het maken van vele oliebollen. Dat wordt waarschijnlijk nachtwerk voor menig inwoner. De Resultaten van al dit werk kunt u beoordelen op uw kerstmarkt 12&13 december a.s.