Uitbreiding “Le Luifel”

Van een onzer verslaggevers ( Cees) ;

Met trots kondigen Mark & Gina aan dat, wegens succes, er vanaf a.s.zaterdag 12 december u vers gebakken, huisgemaakte oliebollen te koop zijn bij “Le Luifel”. De oliebollen worden gemaakt volgens uniek receptuur die,na vele proeverijen, door de Utopianen zijn goedgekeurd.De eerste verkooptest was de vorige markt en het was een doorslaand succes.

Daarna is het plan geboren om te gaan verbouwen. De huidige werkschuur van Wim wordt afgebroken en geïntegreerd in het uitbreidingsplan. Dus onder leiding van Wim is er een team samengesteld die voor de uitvoering zorgen.Wim,Ivan, Rob en Mark hebben gezamenlijk als doel om u a.s.zaterdag het resultaat te presenteren. Dus komt dat zien op onze Kerst Markt “Winter Wonderland 2015 ” a.s zaterdag 12 en zondag 13 december. Er zijn nog kaarten te bestellen via onze webshop ( Klik op bijgaande link )

 

Bestel hier!!

 

Foto’s en tekst: Cees