Standhouders gezocht: Zaterdag 12 dec “kerstmarkt” in Utopia

Het is weer bijna zover. De Winterwonderland in Utopia.

Deze maand staat de Kerstmarkt gepland op zaterdag 12 en 13 december zodat onze bezoekers eventueel ook alvast inkopen kunnen doen voor de kerst.

Voor zaterdag 12 december zijn we nog op zoek naar verenigingen, bedrijven, maar ook particulieren die hun producten in Utopia aan een groot publiek willen presenteren.

Heeft u een passie voor bijvoorbeeld beeldhouwen, schilderen, glasblazen, keramiek, houtbewerking of edelsmeden, dan zouden wij u graag willen uit nodigen wij om één stand in Utopia te bemannen en het publiek kennis te laten maken met uw werk.

Omdat het een Kerstmarkt zijn we op zoek naar winterse artikelen of werken die passen in deze tijd van het jaar.

Ook bedrijven die diensten of producten aanbieden die passen op een Kerstmarkt of rond de Kersttijd net een beetje extra reclame kunnen gebruiken, zijn van harte welkom.

Bedrijven en particulieren die interesse hebben, kunnen een kramen bij ons huren. Tijdens de markt zullen er ook entertainment aanwezig zijn voor het sfeer op de markt zelf. Zo zijn er kerstmannen en elfjes, worden er winterse lekkernijen aangeboden, is er glühwein en natuurlijk mag ook live kerstmuziek niet ontbreken.

Heeft u als standhouder interesse in deelname? Neem dan snel contact met ons op via het volgende mail adres: inwoners@talpa.tv