Verjaardag Cees: 26 januari 2016

Toen ik besloot om deel te nemen aan UTOPIA was een van mijn doelen om te laten zien dat je als 60-plusser nog meetelt in onze maatschappij. Dat het mogelijk is om je staande te houden in een samenleving die bestaat uit een groep jongeren. Mede dankzij uw support lukt mij dat tot heden. Om te laten zien dat we in beweging zijn, blij zijn, het leven hebben, meetellen, wil ik u allen die mij steunen, jong en oud, om door te gaan in UTOPIA uitnodigen, om samen met mij en mijn mede Utopianen mijn 62e levensjaar te komen vieren op bovengenoemde datum.

Zet deze vast in uw agenda want het moet een knalfeest worden, gecombineerd met een grootse Bingo. Muziek mag u uitzoeken liefst uit de jaren 60, 70, 80. Vanaf 16.00 uur bent u welkom tot 20.00 uur. Samen gaan we genieten van het BINGO spel, met prijzen, muziek, de geneugten van het leven en we sluiten af met een stampottenbuffet.

Details, voor het grootste verjaardagsfeest ooit in UTOPIA gevierd, volgen nog. U kunt zich aanmelden via onze webshop, www. Utopiawebwinkel.com of via ons emailadres  inwoners@talpa.t.v . Doel is om de kosten laag te houden, dus hoe meer zielen, hoe meer vreugde, hoe lager de kosten p.p. zullen zijn. Kom en beleef UTOPIA en laten we er een onvergetelijke verjaardag van maken. Het is en blijft een unieke belevenis, 62 jaar worden als Utopiaan en u kan daar bij zijn !

Geef u snel op want vol is vol!

Tot ziens op mijn verjaardag, vanuit een in herfstkleuren getint UTOPIA een warme groet,

Cees